Prodej rodinného domu, Holasovice - Loděnice, 185 m2

Holasovice, Loděnice

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Holasovicích

Informace k domu

Nabízíme ke koupi rodinný dům po rekonstrukci v Loděnici, část obce Holasovice. Dům se nachází v klidné části obce, kde vznikají nové moderní novostavby. Pokud hledáte vhodný dům pro Vaši rodinu, do kterého už nemusíte investovat další peníze, tak je Vaše hledání u konce.

LOKALITA
Loděnice se nachází 10 minut cesty od Opavy. Nabízí základní občanskou vybavenost - obchod s potravinami, školku a autobusový spoj, kterým se dostanete až do Opavy a okolí. Sousedící část obce Holasovice pak nabízí zbylou standardní občanskou vybavenost - autobusový a vlakový spoj, kterým se dostanete jak do Opavy, tak taky do Krnova, obchod s potravinami, poštu a bohatou kulturu.

POPIS NEMOVITOSTI
Dům nabízí dispozici 5+1 a je podsklepený. K nemovitosti také náleží prostorná garáž zepředu pozemku. Za nemovitostí poté rozlehlá dílna, kde si na své přijde každý vášnivý řemeslník. Celý dům je v rustikálním stylu skloubený s moderním vybavením.
Přízemí nabízí vstupní halu, samostatné WC, koupelnu a vstup do sklepa.
1. patro je ve tvaru U a nabízí kuchyni, ve které naleznete novou kuchyňskou linku se spoustou úložného prostoru a americkou ledničku. Na tomto patře je také jídelna společně s obývacím pokojem a vstup na balkon.
2. patro disponuje moderně vybavenou koupenou, ve které naleznete WC a vanu. Na tomto patře jsou také 3 samostatné pokoje.
Ve sklepě naleznete technickou místnost. Kotel na tuhá paliva společně se skladem na tuhá paliva, tepelné čerpadlo, bojler a darling. Sklep nabízí také spoustu úložného prostoru.
Vytápění je zde řešeno kotlem na tuhá paliva a tepelným čerpadlem. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Na střeše jsou zabudovány solární panely pro výrobu elektřiny. Celý dům i sklep jsou zatepleny.
Dům prošel v roce 2022/23 rekonstrukcí. Byla zrekonstruovaná podlaha, okna, zateplení fasády, sklep, rozvody vytápění a elektřiny.

Energetická náročnost budovy je B.

Celková rozloha pozemku je 871m2. Z toho zastavěná plocha hlavní budovy je 144m2. Obytná plocha je 185m2 a užitná plocha 232m2

Věřím, že Vás tato nemovitost zaujala. Nyní už stačí jenom sjednat si prohlídku a podrobnosti s Vámi proberu osobně. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Holasovice, Loděnice
ID
130398
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
232 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
144 m2
Podlahová plocha
185 m2
Plocha nemovitosti
871 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Filip Lorenz

Filip Lorenz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Holasovicích?

Podobné nemovitosti