Prodej vícegeneračního domu, Karlovy Vary, K Přehradě, 460 m2

K Přehradě, Doubí

12 360 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 58 904 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Karlových Varech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji bytový dům nacházející se v malebné a klidné části Doubí - Karlovy Vary. Tento prostorný dům je podsklepený a nabízí tři byty o velikosti 4+1, což zajišťuje dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo skvělou investiční příležitost. K domu náleží garáž o velikosti 29 m2.
Hlavní charakteristiky:
Dispozice: 3 byty o velikosti 4+1 ( každý 92 m2), díky stoupačkám na obou stranách lze jednoduše přestavět na 6 menších bytových jednotek. Bytové jednotky jsou udržované, trvale obývané a vhodné k předělání dle vlastních představ nových majitelů.
Dům prošel dílčími rekonstrukcemi nová PVC okna, nové rozvody vody a odpadů Vytápění - 2 byty vytápěny tuhými palivy, 1 byt vytápěn kotlem na pelety. Nespornou výhodou této nemovitosti je vlastní studna a zároveň připojení k veřejnému vodovodu. Teplou vodu zajišťují bojlery ( možnost nahřívání z kotle ). Sklonitá střecha je cca 25 let stará, krytina Bonský šindel.
K domu náleží zahrady o výměře 3641 m , které slouží k odpočinku a pěstování vlastních produktů.
Díky velkým pozemkům je zde možnost parkování pro několik aut. Dostatek prostoru pro ukládání věcí - kůlny, velký sklep. Nemovitost se nachází blízko přírody, přesto v dosahu městské infrastruktury Karlových Varů. Veškerou občanskou vybavenost nalezneme přímo v místní čtvrti. Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto jedinečného domu, který nabízí mnoho možností a potenciál do budoucna. Pro více informací nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu.

Parametry domu

Cena
12 360 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 8. 2024
Adresa
K Přehradě, Doubí
ID
22835
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
460 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
142 m2
Podlahová plocha
460 m2
Plocha nemovitosti
3812 m2
Plocha zahrady
3641 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Daniela Fišerová

Daniela Fišerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti