Prodej rodinného domu, Mnichovice, Ondřejovská, 115 m2

Ondřejovská, Mnichovice

3 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 727 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Mnichovicích

Informace k domu

Starý dům na rušném místě - 470m² k realizaci Vašeho záměru!

Rodinný domek o zastavěné ploše 123m² je určen k zásadní opravě nebo demolici - ta bude snadná a rychlá, k objektu je přístup z hlavní silnice. Dům má dobrý základ, kamenná podezdívka dalších 100let vydrží.

Umístění nemovitosti je ideální pro vybudování komerčního prostoru - všem na očích z hlavní ulice, dobrá dostupnost do centra Mnichovic (minuta autem), možnost parkování na pozemku. Mnichovice jsou báječné a vybavené město, ordinace, relaxační či jógové studio nebo vzdělávací centrum by jim však na tomto místě slušely!

Dispozičně domek odpovídá 3+1: v přízemí tři propojené místnosti, z nich dvě orientované okny do ulice, wc a vstup do sklepa, v patře se nachází podkrovní místnost, za domem je připojena původní maštal. Zastavěná část má tedy tvar L (viz nákres). Výměra zahrady je 317m², ta je nyní zarostlá: roste zde několik velkých stromů (javor, jabloň,...) a keřů + nálety, nabízí však za domem klidný kout na vyvýšeném místě, odcloněný od dopravního ruchu.

Nové připojení elektřiny na pozemku, na pozemku rovněž kanalizace, vodovod zaveden do domu.

Lokalita: základní škola i Cesta kocoura Mikeše je za rohem, autobusová zastávka (Strančice, Stříbrná Skalice) ještě blíž, obchod přímo přes ulici. Velkou výhodou Mnichovic je pravidelné spojení do Prahy - na hlavní nádraží dojedete za 38minut a stanice se od našeho domu nachází pouhých 700m, a zároveň blízkost D1.

Mnichovice jsou místo pro život - nabízí řadu sportovních příležitostí (ve sportovní hale Šibeniční vrch, fitku, na hřištích či venkovních posilovnách, při pozemním hokeji i na sjezdovce!!), dále také krásná místa na procházky, knihovnu, ZUŠ, zdravotní středisko, restaurace a kavárny (i jednu dětskou), řadu kulturních akcí.

S financováním nemovitosti hypotékou Vám ráda pomohu.

Parametry domu

Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 7. 2024
Adresa
Ondřejovská, Mnichovice
ID
0335-NP00055
Stavba
Cihlová
Stav objektu
K demolici
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha nemovitosti
470 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Central

Záběhlická 3156/65, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Zuzana Havelková

Zuzana Havelková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mnichovicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti