Prodej bytu 3+1, Náchod, Běloveská, 64 m2

Běloveská, Náchod

3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Náchodě

Informace k bytu

Kompletně rekonstruovaný byt 3+1 v Náchodě, Běloveská ulice, 7. patro, překrásný výhled, výtah, celková plocha 64,7 m2, zděné jádro, komora v bytě, balkon, sklep, kolárna. Dispozice bytu – vstupní prostorná chodba s komorou sloužící jako šatna, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, obyvatelná kuchyň, 2 ložnice a obývací pokoj s balkonem s výhledem na řeku a do zeleně. Rekonstrukce bytu proběhla v roce 2002, v rámci rekonstrukce došlo k vyzdění koupelnového jádra, kompletní instalaci nové kuchyňské linky včetně spotřebičů, nová elektroinstalace (jádro, kuchyň), nové podlahy (dlažby na chodbě, kuchyni a koupelně), nové interiérové dveře (koupelna, komora a kuchyň velmi praktické posuvné dveře). Celkově byt působí velmi světlým a prostorným dojmem. Dům také ve velmi dobrém stavu – zateplení fasády, plastová okna, výtah, výmalby…). Díky umístění bytu v 7. patře se jedná o bydlení v klidném prostředí s nádherným výhledem. Byt v celkově ve velmi dobrém technickém stavu, po provedení nové výmalby a výměny koberců v obývacím pokoji a ložnicích vhodný k okamžitému nastěhování.

Nabídka vhodná pro rodinu s dětmi v klidné lokalitě v docházkové vzdálenosti do centra města, veškerá občanská vybavenost v místě (obchody, služby, lékař, škola, školka). Pro více informací a prohlídku bytu volejte prosím našeho makléře.

Parametry bytu

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 7. 2024
Adresa
Běloveská, Náchod
ID
992
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Pavel Vacek

Pavel Vacek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Náchodě?

Podobné nemovitosti