Prodej zemědělské usedlosti, Káranice, 136 m2

Káranice

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize RK a právního servisu. )

Doporučené firmy v Káranici

Informace k domu

Prodej zemědělské usedlosti v Káranicích

Prodej hospodářského stavení v Káranicích – ideální koupě pro komerční využití, jako dílna či pro budoucí rodinné bydlení.
Nabízíme ke koupi stodolu o zastavěné ploše 136 m2 v klidné části obce, která se nachází na konci slepé ulice. Do stodoly je přivedena elektřina, veřejný vodovod a také veřejná kanalizace, plyn je na hranici pozemku. Technická část stodoly o výměře 93 m2, na kterou navazuje dílna o velikosti 20 m2 a dále sociální zařízení, kde najdeme sprchový kout, WC a umyvadlo. Stodola disponuje obytnou částí - menší kuchyňská linka a ložnice. Za nemovitostí se nachází zahrada o velikosti 701 m2 se vzrostlými ovocnými stromy, která slouží nyní k rekreaci a odpočinku. Pozemek je v územním plánu určený k výstavbě rodinných domů venkovského typu. Koupě nemovitosti je tak vhodná i pro vybudování nového vlastního bydlení. Více informací u Vašeho osobního makléře Michala Drozdova. Doporučujeme prohlídku.
S výhodným financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Káranice
ID
879531
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
136 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1020 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 69 lidí

Prodejce

Michal Drozdov

Michal Drozdov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Káranici?