Prodej rodinného domu, Zlín, 600 m2 (ID: 1964509)

Zlín - Kudlov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena na vyžádání v RK)

Doporučené firmy v Zlíně

Informace k domu

Rodinná rezidence v lokalitě Kudlov ve Zlíně představuje vrchol luxusu a komfortu, který splní očekávání i těch nejnáročnějších obyvatel. Tento impozantní dům nabízí vše, co si můžete přát pro pohodlný a luxusní život.
Vila je postavena na velkém luxusně udržovaném pozemku o rozloze 4.841 m2. Je postavena a vybavena prvotřídními materiály a zařizovacími předměty.
Velký bazén (12m x 6m ) s venkovní kuchyní a grilem je samozřejmostí. Horní terasa je vybavena moderním krbem na biolíh a vířivkou, odkud se nabízí nádherný výhled na okolní krajinu.
Interiér residence o rozloze 600m2 je navržen do dvou pater s důrazem na luxus a pohodlí. V horním patře se nacházejí čtyři prostorné ložnice a dvě koupelny. V přízemí se nachází velká ložnice s pracovnou vlastní koupelnou a terasou, obývací prostor a kuchyně s přímým vstupem k bazenu a do zahrady, dále moderně vybavené fitness centrum s parní saunou, whirpoolem a odpočinkovou terasou.
Rezidence se nachází ve vyhledávané atraktivní lokalitě Zlína, Kudlov. Tato lokalita je známá svou malebností, klidem, zelení a přitom snadnou dostupností do centra města Zlín. Obyvatelé zde mohou využívat výhod klidného rezidenčního života s veškerými městskými vymoženostmi na dosah ruky.
Tato rodinná rezidence je dokonalým spojením luxusu, komfortu a výhod výjimečné lokality, což z ní činí ideální domov pro ty, kdo hledají nadstandardní bydlení. Pro podrobné informace prosím kontaktujte RK.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena na vyžádání v RK
Aktualizováno
19. 7. 2024
Adresa
Zlín - Kudlov
ID
N02129
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
4841 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Prague Properties

Prague Properties

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně?

Podobné nemovitosti