Prodej chaty, Hlásná Třebaň, Buková, 58 m2 (ID: 1963487)

Buková, Hlásná Třebaň

4 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 921 Kč /za měsíc

(vč. provize RK a právního servisu)

Doporučené firmy v Hlásné Třebani

Informace k domu

Hledáte únik od městského shonu a stresu? Máme pro vás ideální nabídku! Prodej větší patrové chaty v rekreačně žádané obci Hlásná Třebáň, část obce Rovina s panoramatickým výhledem do údolí s řekou.
Chata je podezděná v kombinaci s dřevěnou nástavbou. Jedná se o samostatně stojící chatu o zast.pl. 58m2 na vlastním oploceném pozemku se zajištěným přístupem a příjezdem po obecní cestě až k brance, možnost parkování přímo na pozemku.
Pozemek je svažitý s terénními úpravami. Spodní stavba je zděná s kamennými oblouky, které lze zasklít a získat tak zimní zahradu s výhledem do údolí. Vnitřní dispozice obytné části (1NP): hlavní vstup je přes verandu do chodby, ze které je vstup do ložnice, obývacího pokoje se vstupem na balkon s výhledem do údolí, dále do kuchyně a do koupelny a na WC, lze přistavět sprchový kout. Další patro je stavebně neupravené podkroví, které lze adaptovat pro spaní. Vytápění objektu je řešeno samostatnými kamny na dřevo. Chata je napojena na obecní vodovod, odpad je sveden do jímky. Elektřina je zavedena 230V. Chata je dřevěná, montovaná se sedlovou střechou s asfaltovou krytinou, okna a podlahy dřevěné.
Využití jako rekreační objekt nebo po úpravách k celoročnímu bydlení. V okolí chaty je část nemovitostí celoročně obývána, bezpečná lokalita, nezáplavová oblast, množství skvělých cyklostezek v Brdských lesech a blízkém Karlštejně, 10 minut pěšky k řece Berounce, v okolí je spousta zajímavých míst jako je proslulý lom Amerika, 5 min chůze koupání či rybaření.
V obci prodejna potravin Coop, několik dobrých restaurací, knihovna, sokolovna, CzechPoint, MŠ, ZŠ, kadeřnictví..
Hlásná Třebaň má výborné dopravní spojení s Prahou a Berounem, a to díky železniční trati Praha-Beroun. Část Rovina je obsluhovaná autobusovou linkou č. 311 Praha Zličín-Řevnice a linkou 451 Mořina-Řevnice.
Výborná volba pro ty, kteří hledají klid a pohodu v blízkosti Prahy, kterou si chtějí užít již letošní léto.

Parametry domu

Cena
4 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK a právního servisu
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Buková, Hlásná Třebaň
ID
904892
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
58 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
58 m2
Plocha nemovitosti
394 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ondřej Pravdivý REALITY

nám. Krále Jiřího z Poděbrad 626, Řevnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Pravdivý

Ing. Ondřej Pravdivý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hlásné Třebani?

Podobné nemovitosti