Prodej rodinného domu, Ronov nad Doubravou, 112 m2

Ronov nad Doubravou

2 699 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 863 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Ronově nad Doubravou

Informace k domu

Prostorný rodinný dům k rekonstrukci v klidné lokalitě a těsné blízkosti měst Třemošnice a Ronov nad Doubravou. Tento dům nabízí skvělou příležitost vytvořit si bydlení přesně podle vašich představ.

Dům má dispozici 4+kk s možností dostavby podkroví, což poskytuje dostatek prostoru pro rodinný život.
Přízemí zahrnuje předsíň, kotelnu a chodbu, kde je možné v budoucnu vybudovat schodiště do podkroví. Dále se zde nachází jedna samostatná neprůchozí místnost s krbovými kamny, tři průchozí místnosti, kuchyň, koupelna s toaletou a technická místnost.

Objekt je připraven k rekonstrukci, bude potřeba zajistit injektáž jednoho z rohů domu, což znamená, že můžete ihned začít s přestavbou dle svých představ. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě – vodu, kanalizaci, elektřinu a plynová přípojka se nachází na hranici pozemku. Na zahradě domu je k dispozici také vlastní studna s čerpadlem, pro závlahy a potřeby využití užitkové vody.

Obec Mladotice nabízí klidné bydlení s veškerou dostupnou infrastrukturou v těsné blízkosti měst Ronov nad Doubravou a Třemošnice. Okolí obce i protékající řeky Doubravy, láká na řadu turistických cílů jako je Vodní nádrž Seč, Skanzen Veselé Údolí, Naučná stezka kolem Prachovic, Keltský archeoskanzen Nasavrky, Vyhlídka Dívčí kámen, Zřícenina hradu Lichnice. Tato lokalita je ideální pro aktivní odpočinek.
Dostupnost do Pardubic je 35 minut, Chrudimi 30 minut, Čáslavi 20 minut a do Prahy pak 70 minut. Vodní nádrž Seč a turistická oblast v jejím okolí je vzdálená 15 minut.

Celková užitná plocha domu činí 102 m2, půda cca 40 m2, garáž a skladovací prostory cca 100 m2 a pozemek má rozlohu 912 m2.

Domluvte si prohlídku tohoto domu ještě dnes! Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype a další platformy.



Energetická náročnost budovy (PENB) uvádíme třídu G (PENB je zpracováván).

Parametry domu

Cena
2 699 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Ronov nad Doubravou
ID
24016
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
112 m2
Plocha nemovitosti
912 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VPI REAL ESTATE

Masarykovo nábřeží 250/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Infolinka VPI Real Estate

Infolinka VPI Real Estate

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ronově nad Doubravou?

Podobné nemovitosti