Prodej chaty, Nový Malín, 50 m2 (ID: 1963123)

Nový Malín

2 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 485 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Novém Malíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízím ke koupi rekreační chatu situovanou v obci Nový Malín, okres Šumperk nedaleko vodní nádrže Krásné. Nemovitost je na vlastním pozemku o celkové ploše 788 m², zastavěná plocha chaty činí 54 m². Jde o dřevostavbu s dřevěnými okny i podlahou a kameno-cihlovými základy.

Tento podsklepený objekt se nachází v klidné části obce a disponuje vstupní verandou, pokojem pro případné spaní, obývacím pokojem pro hosty a koupelnou s WC. Dále je zde kuchyňský kout vybavený menší kuchyňskou linkou, plynovým i elektrickým vařičem a dřezem. V kuchyni je k dispozici pouze studená užitková voda z vlastní studny na zahradě.

Vstup do chaty je přes verandu, která zajišťuje suché posezení při nepříznivém počasí. Vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva a ohřev vody je zajištěn novým bojlerem v koupelně, která byla modernizována v roce 2021. Součástí modernizace byly také nové rozvody zásuvkových obvodů v obývacím pokoji a kuchyni a vnitřní odpady vedoucí do sklepa.

Odpady jsou svedeny do jímky s trativodem. Skrze nové čerpadlo umístěné ve sklepě je zajištěna dodávka užitkové vody do chaty. Pitnou vodu je možno získat z místní studánky, která je v pěší vzdálenosti. K dispozici je také vlastní přípojka elektřiny.

Na prostorné zahradě, která nabízí soukromí najdete jabloně a také zahradní domek pro uskladnění sezonních věcí. Zpevněná plocha před chatou umožňuje parkování až dvou automobilů.

Tato chata s velkým potenciálem je ideální volbou pro ty, kteří hledají bezpečné a příjemné místo pro svou rodinu a relax.

Veškeré občanské zázemí je v blízkém, 7 km vzdáleném Šumperku a nejbližší obchod s potravinami se nachází ve vzdálenosti 3 km.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat a domluvit si osobní prohlídku této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
2 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 7. 2024
Adresa
Nový Malín
ID
0083-NP04331
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
788 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Zdeněk Šupina

Zdeněk Šupina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Novém Malíně?

Podobné nemovitosti