Prodej bytu 3+1, Slatiňany, Tyršova, 69 m2

Tyršova, Slatiňany

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Slatiňanech

Informace k bytu

Jste mladá rodina, která chce někde začít? Nebo jste investor, který se poohlíží po větším bytě a bude ho pronajímat? Pak tu pro vás jeden máme. Je výjimečný a prostorný. Byt je ve vyhledávané lokalitě v Slatiňanech.
Byt o velikosti 3+1 je prostorný a ideální pro moderní bydlení, kde před domem bez problému zaparkujete a je i dětské hřiště.
Po vstupu do chodby po pravé straně prvními dveřmi vstoupíte na WC a druhými do prostorné koupelny, která je prostorná se sprchovým koutem. Po návratu do chodby po levé straně je dětský pokoj s pracovnou. Dále z chodby rovně pokračujeme do obývacího pokoje, který je prostorný, kde se vejdete s celou rodinou. Z obývacího pokoje po levé straně je ložnice a po pravé straně vstup na balkón a do kuchyně. Kuchyňský kout je prostorný a majitelé využili každé místo, kde se vešel i jídelní stůl pod oknem. Z kuchyně dveřní vstoupíte do špajzu, kde se vám vejde lednice a regály na zavařeniny a potraviny. Tento byt je po rekonstrukci a majitelé si dali záležet, aby byl prostorný a útulný.
Byt má v okolí veškerou občanskou vybavenost. Co hlavně oceníte je dobrá dostupnost do Chrudimi autem za 6 min a do Pardubic za 12 min. Slatiňany mají základní i mateřskou školu. Na vyhlášenou zmrzlinu to máte pěšky 5 minut a na relaxační procházku se můžete jít projít podél Chrudimky nebo do zámeckého parku, kterým se dostanete na Kočičí Hrádek.
Na prohlídku tohoto krásného bytu se na vás bude těšit realitní makléř Dušan Knapík V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry bytu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Tyršova, Slatiňany
ID
22811
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
69 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Plocha nemovitosti
69 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Dušan Knapík

Dušan Knapík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Slatiňanech?

Podobné nemovitosti