Prodej chalupy, Čenkovice, 163 m2

Čenkovice

4 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 733 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Čenkovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji tuto kouzelnou chalupu, zasazenou do klidné části obce Čenkovice v Orlických horách, kde se snoubí pohádková atmosféra s nezapomenutelnou atmosférou starých časů chataření v přírodě. Okouzlující rekreační objekt, který se rozprostírá na samostatné parcele o rozloze 719m², vás uvítá svým zachovalým stavem a praktickými dispozicemi. Při vstupu do objektu vás okouzlí útulná společenská místnost s krbem, kde se můžete zahřát, odpočívat po dni stráveném ve zdejší přírodní kráse nebo juchat až do rána. Druhá společenská místnost poskytuje prostor pro relaxaci u televize a odpočinek ve společnosti svých blízkých a přátel. Vybavená a velká kuchyně splní i ty nejnáročnější gastronomické přání. Venku na pozemku se nachází dostatek parkovacích míst a půdní vestavba poskytuje další obytný prostor. K dispozici je septik, dálkový vodovod, elektřina 230V, a topení zajišťuje kotel na tuhá paliva s ústředním topením radiátory a ve společenské místnosti v přízemí je krb, který zve k posezení u živého ohně. Příjezdová cesta je zpevněná asfaltová a veřejná doprava je zajištěna autobusem. V chatě je internetové připojení a kabelové rozvody. Pro milovníky horských radovánek a klidného odpočinku je tato chalupa skutečným rájem. . Prostorná chodba je ideální pro uložení kol nebo lyžařského vybavení. S 9-ti pokoji, kapacitou 40 lůžek, 4x WC, 2x pisoár, 2x koupelna se sprchovým koutem, kuchyní a dvěma skvělými společenskými místnostmi, z nichž jednu lze využívat jako domácí hospůdku a celkovou užitnou plochou 286 m² si tato patrová chalupa s třemi podlažími zaslouží vaši pozornost.
Tato kouzelná chalupa se může pyšnit nejen dobrou dostupností, ale také vybavením, které uspokojí své rekreanty. Pro topení slouží kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů, což zajišťuje optimální pohodlí, především v zimním období. Příjezdová cesta je zpevněná asfaltová a veřejná doprava je zajištěna autobusem.
Chalupu doporučujeme jako investici nejen pro početnější rodiny k rekreaci, ale i pro investory. Dědova chata je celoročně vyhledávanou nemovitostí k ubytování skupin, kteří sem jezdí lyžovat, odpočívat, pořádat sešlosti a jiné akce vyžadující prostor, zázemí a skvělé prostředí. Obsazenost v zimním období je téměř 100%.
Dědova chalupa je ideálním místem pro milovníky horských radovánek a klidného odpočinku. Kapacita 40 lůžek, 2x WC - mísa, 2x pisoár, 2x koupelna se sprchovým koutem. Prostorná chodba je ideální pro uložení kol nebo lyžařského vybavení. S celkovou zastavěnou plochou 176m², plochou parcely 719m² a s dalšími pronajatými pozemky okolo je chalupa skutečným rájem pro relaxaci a odpočinek. V resortu Čenkovice - Buková hora je spousta sportovního vyžití po celý rok - zimní lyžování na nejdelších sjezdovkách v ČR, cyklostezky, v resortu Dolní Morava jsou zajímavosti jako nejdelší visutý most na světě, stezka v oblacích, mamutí horská dráha, mamutí vodní svět aj.
Chata sama je na moc pěkném místě. Přijďte se přesvědčit o jejím pohádkovém kouzlu!

Parametry domu

Cena
4 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Čenkovice
ID
248
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
163 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
176 m2
Plocha nemovitosti
719 m2
Plocha zahrady
543 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Milan Balcar

Milan Balcar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Čenkovicích?

Podobné nemovitosti