Prodej bytu 1+1, Černý Důl - Čistá v Krkonoších, 25 m2

Černý Důl, Čistá v Krkonoších

2 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 773 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Černém Dolu

Informace k bytu

Apartmán o dispozici 1+1 (ateliér) 25,7 m2 v Čisté v Černém Dole v Krkonoších, je situován v přízemí rekonstruované chalupy v klidné části obce.
Z kuchyně i ložnice je krásný výhled do zahrady, což zajišťuje naprostý klid. Apartmán se skládá z plně vybavené kuchyně, útulné ložnice s bukovou postelí a prostorné koupelny se sanitárním vybavením na vysoké úrovni (Geberit, Grohe). Okna jsou plastová, vybavená elektricky stahovatelnými předokenními roletami na dálkové ovládání. Je zde vlastní podružný vodoměr a elektroměr, na topení měřáky, regulace teploty termostatem. Vytápění budovy je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem. K dispozici je vysokorychlostní internet. Apartmán se nabízí včetně vybavení.
Budova je kompletně zrekonstruovaná (Porotherm, zateplení minerální vatou + roubený obklad), topení + el. vedení v mědi, použity pouze kvalitní nadstandartní materiály. V každé jednotce je zásuvka na centrální vysavač Husky. Apartmány jsou vybaveny domovními telefony, vstup do budovy zajištěn el. zámkem. Dveře apartmánu lze otevírat kartou. Budova i parkoviště jsou střeženy kamerovým systémem. Objekt je napojen na kanalizaci.
Ke každému apartmánu náleží 1x parkovací stání na vlastním pozemku, sdílená lyžárna a podíl na zahradě.
Lze využít možnost pokračování zprostředkovávání krátkodobých pronájmů – je zde stálá klientela, využívají se portály booking, e-chalupy, hotel.cz apod...
Obec Černý Důl se rozkládá pod svahy Černé hory mezi Janskými Lázněmi a Vrchlabím. Oblast patří do území Krkonošského národního parku. Městys Černý důl je především rekreačním střediskem. Poloha umožňuje široký výběr lyžařských středisek v okolí. Zastávka skibusu je cca 100m od apartmánu. Vzdálenost skiareálu Černý důl 1,7 km.
Doporučujeme prohlídku.
Cena k jednání.

Parametry bytu

Cena
2 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 7. 2024
Adresa
Černý Důl, Čistá v Krkonoších
ID
5894
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
25 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
25 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Lenka Vaňková

Lenka Vaňková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Černém Dolu?

Podobné nemovitosti