Prodej rodinného domu, Dambořice, 200 m2

Dambořice

3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc

(Prohlídka v sobotu v 10-12 hod. - pokud máte zájem se účastnit - zavolejte nám. Cena včetně provize a právních služeb v AK)

Doporučené firmy v Dambořicích

Informace k domu

Hledáte dům pro Vaši rodinu za rozumnou cenu, pak se s námi pojďte podívat na dům s garáží a zahradou v Dambořicích. Vhodné místo i pro milovníky koní. Dambořice je malebná obec v Jihomoravském kraji, 28 km jihovýchodně od Brna. Dispoziční řešení domu: Přízemí - vstup, kuchyň s jídelnou, chodba, dětský pokoj, obývací pokoj s krbem, ložnice, pokoj, koupelna ve výstavbě, sam. WC, komora-tech. místnost, kde je možno umístit např. plynový kotel. Ze dvora se jde po schodišti do půdního prostoru, v kterém byla dříve posilovna a dnes je tam skladovací prostor pro stavební materiál. Rekonstrukce domu je před dokončením - elektřina, voda, omítky. Vytápění domu: krbové teplovzdušné topení.
Celková výměra pozemku je 5302 m2 (zastavěná plocha 259 m2, orná půda 4670 m2, ostatní plocha 373 m2) a pozemek tvoří jeden celek. Parkování pro dva vozy. Dům je koncový, což je výhoda klidu a soukromí.
Zahrada u domu je částečně oplocena, ve dvoře je umístěn podzemní vinný sklep, garáž a nad garáží kůlna na dřevo. Pozemek Vám poskytuje dostatek soukromí pro Vaši rodinu.
Inž. sítě: voda: obecní vodovodní řád i kanalizace, el. 220 V i 380 V, plyn. V obci je výborná občanská vybavenost: základní škola a mateřská škola, nákupní středisko, restaurace, veterinář, kadeřnice, tenisový areál, pošta atd. V okolí jsou lesy, rybníky, památky, muzea atd. Krásný kraj a místo je vhodné také pro využití na chalupaření a rekreaci. Doporučujeme a na Vaše dotazy k nemovitosti Vám rádi odpovíme na uvedených kontaktech - těšíme se na Vás :)

Parametry domu

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prohlídka v sobotu v 10-12 hod. - pokud máte zájem se účastnit - zavolejte nám. Cena včetně provize a právních služeb v AK
Náklady na bydlení
nízké náklady na bydlení
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Dambořice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5302 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Jitka Fučíková

Jitka Fučíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dambořicích?

Podobné nemovitosti