Pronájem rodinného domu, Unhošť, V Topolech, 42 m2

V Topolech, Unhošť

13 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 5.799 Kč / 2 os)

Doporučené firmy v Unhošti

Informace k domu

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu. Následně Vám zašleme email s odkazem na krátký osobní dotazník. Po jeho vyplnění se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Nabízíme vám k podnájmu pěkný dům se společnou zahradou k užívaní o velikosti 1+1 a rozloze 42 m2. Dům se nachází v dobře dostupné a žádané lokalitě Unhošť, ul. V Topolech. Možnost venkovního parkovacího stání.

Příjemné bydlení v menším domečku se společnou zahradou. Kuchyně je vybavena elektrickou troubou s plynovým vařičem, myčkou, lednicí s mrazákem a digestoří. Dále je zde velká místnost, kterou můžete využít jako obývací pokoj spojený se spacím koutem, v pokoji je velká skříň pro uložení vašich věcí. Najdete zde i komoru s policemi. Koupelna je dostatečně prostorná, je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem topným žebříkem a místem na pračku, výhodou je okno pro dobré odvětrávání. Toaleta je samostatně.

Dům se nachází v docházkové vzdálenosti od centra města, kde je veškerá občanská vybavenost, potraviny COOP, Penny Market, lékárna, restaurace, pošta a jiné. Autobusové nádraží je 5 minut pěšky, zajišťuje spojení směr Kladno a do Prahy. V okolí je několik mateřských a základních škol - MŠ Pražská, MŠ Wolkerova, ZŠ T. G. Masaryka. V blízkosti je krásné Křivoklátsko, které nabízí nespočet možností je výlety v přírodě.

Dům je volný k nastěhování ihned.

Parametry domu

Cena
13 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 5.799 Kč / 2 os
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
V Topolech, Unhošť
ID
02307
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
42 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Flatimi

Plzeňská 3217/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Tereza Žák

Tereza Žák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Unhošti?