Prodej bytu 3+1, Makarska, Chorvatsko, 120 m2

Makarska, Chorvatsko

Cena na vyžádání
Doporučené firmy

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej 2 luxusní apartmány jen 50 m od moře, přímo ve starém centru města Makarská, ve Splitské oblasti v Chorvatsku. Apartmány jsou oddělené, ale jsou součástí jednoho velkého dvoupatrového apartmánu, rozkládajícího se ve 3. patře a v podkroví. Celková plocha apartmánu je 120 m2.

Oba apartmány se nachází ve starém kamenném domě, který byl kompletně zrekonstruovaný v roce 2022 – nová střecha a izolace a nová okna s okenicemi. Každý apartmán sestává z kuchyně s obývacím pokojem, koupelny na nižším podlaží a prostorné ložnice v podkroví. Oba apartmány jsou vybaveny klimatizací a zařízené luxusními materiály vysoké kvality. Mají jižní orientaci a nabízí krásný pohled na moře a městský přístav.

Apartmány jsou plně vybavené, mají bezpečnostní vchodové dveře, podlahu z parket, TV satelit a internet. Apartmány se nachází v blízkosti kostela sv. Marka. V okolí najdete mnoho pěkných podniků a restaurací. Vzdálenost k moři je cca 50 m.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
15. 7. 2024
Adresa
Makarska, Chorvatsko
ID
CHAS490
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
120 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
120 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Violeta Borisova

Violeta Borisova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1?

Podobné nemovitosti