Prodej ubytování, Tvarožná Lhota, 869 m2

Tvarožná Lhota

20 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 100 032 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Tvarožné Lhotě

Informace k nemovitosti

Dumrealit.cz Vám exkluzivně zprostředkuje prodej zavedené restaurace, vinárny, penzionu a wellnes v krásné rekreační oblasti Lučina. Objekt se nachází přímo u vodní nádrže. Nabízí tak nádherný výhled nejen na vodní plochu, ale i přírodu kolem.

Předmětem prodeje jsou pozemky o celkové ploše 2880 m², a nemovitost o zastavěné ploše 869 m². Součástí těchto pozemků je i zabezpečené parkoviště.

V suterénu budovy bylo zřízeno wellness s vířívkou, saunou a bazénem. V jeho další části je velmi prostorná vinárna, která má svůj vlastní bar i kuchyni. Ideální pro pořádání svateb či oslav. Je zde i nekolik technických, skladovacích místností a zázemí pro zaměstnance.

V horním patře je zřízená restaurace, kuchyně a venkovní terasa s výhledem do přírody. Nachazí se zde i 8 ubytovacích pokojů. Každý z nich má svou vlastní koupelnu a toaletu. Všechny pokoje mají přístup na oddělenou část terasy, která poskytuje hostům maximální soukromí. Využít mohou i společnou kuchyňku. Také v tomto patře nalezneme skladovací i technické místnosti.

Tato nemovitost je ideální investiční příležitostí. Svým umístěním přímo vybízí k návštevě. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 647798.

Parametry nemovitosti

Cena
20 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 7. 2024
Adresa
Tvarožná Lhota
ID
648412
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
869 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
869 m2
Plocha nemovitosti
2004 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Iveta Karasová

Iveta Karasová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Tvarožné Lhotě?

Podobné nemovitosti