Pronájem bytu 1+kk, Kolín, Antonína Dvořáka, 35 m2

Antonína Dvořáka, Kolín - Kolín II

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 2.000,- Kč, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Kolíně

Informace k bytu

Nabízím k pronájmu nový byt 1+kk (45,5 m2 vč. terasy) v 2. patře nového moderního bytového domu v ulici Antonína Dvořáka v Kolíně. Dům se nachází v klidné části města, 15 minut chůze od centra města a pár minut od obchodní zóny. Byt je vybaven zcela novou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči - myčkou nádobí, mikrovlnou troubou, sklo-keramickou deska a elektrickou troubou. Koupelna je prostorná, s vanou, umyvadlem, zrcadlem a skříňkou nad pračku. V šatně je umístěna velká šatní skříň, ve vstupní chodbě se nachází botník s věšákem . Přímo naproti bytu je velká úložná komora vybavená skříní a regálovým systémem. Součástí vybavení je i kompletní osvětlení v celém bytě. V ceně měsíčního pronájmu je vyhrazené parkovací stání přímo u domu. Zálohy pokrývají vodné, stočné, teplou vodu, teplo, úklid společných prostor. Tedy základní média, vyjma odběru elektrické energie a internetu. Nájemné obsahuje i vyhrazené parkovací stání č. 2 přímo u domu.
Byt bude k dispozici od 1.10.2024, prohlídky pak od 1.8.2024. Tento byt mohu vřele doporučit! O byty v tomto domě je zájem, jelikož se jedná o nové, moderní a slunné bydlení na pěkném místě.

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 2.000,- Kč, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 7. 2024
Adresa
Antonína Dvořáka, Kolín - Kolín II
ID
00353
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
42 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Zdeněk Kocián

Zdeněk Kocián

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Kolíně?

Podobné nemovitosti