Prodej bytu 4+kk, Pardubice - Polabiny, Ohrazenická, 75 m2

Ohrazenická, Pardubice, okres pardubice, Pardubice II

5 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 734 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pardubicích

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 4+kk v žádané lokalitě Polabiny, který se nachází na adrese Ohrazenická 169, Pardubice. Tento atraktivní byt se nachází ve 5. patře osmipatrového panelového domu s výtahem. Společné prostory domu prošly v poslední době rozsáhlými opravami a s ohledem na skladbu obyvatel domu lze očekávat, že zůstanou po dlouhou dobu ve velmi dobrém stavu.

Byt disponuje celkovou užitnou plochou 75 m², včetně sklepa a zasklené lodžie. Půdorys bytu je velmi dobře řešen a nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení rodiny či jedince s požadavkem na prostornost a moderní bydlení.

Interiér bytu byl kompletně rekonstruován s důrazem na kvalitu a moderní vzhled. V kuchyni naleznete vestavěné spotřebiče, jako je indukční varná deska, vestavěná lednice, mikrovlnná trouba, vestavěná elektrická trouba, digestoř a vestavěná myčka nádobí. Vše je dokonale sladěno s celkovým designem bytu.

V rámci rekonstrukce byla udělána nová elektro instalace celého bytu, včetně přívodu do bytu, nový rozvod vody a odpadů, nové omítky, nové lakované dveře včetně obložek, nová koupelna a toaleta. Dále byly zbroušeny a naolejovány dřevěné parkety, ve zbytku bytu byla položena vinylová podlaha. Bydlení zde je komfortní díky vysoce kvalitním materiálům a současným technologiím, které byt nabízí.

Cena bytu činí 5 190 000 Kč, což zahrnuje veškeré vybavení bytu, jako jsou kuchyňské spotřebiče a další prvky. Byt je k prodeji v osobním vlastnictví a je ihned k dispozici k nastěhování.

Lokalita Polabiny je velmi atraktivní svou kompletní občanskou vybaveností. V blízkém okolí naleznete školy, školky, lékařské zařízení, poštu, banku, obchody, restaurace i sportoviště. Doporučujeme prohlídku tohoto bytu, který díky svým kvalitám a skvělé lokalitě představuje ideální investici do bydlení pro rodinu nebo jako výhodný majetek k dalšímu pronajímání.

Pro více informací o bytě nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu.

Parametry bytu

Cena
5 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 7. 2024
Adresa
Ohrazenická, Pardubice, okres pardubice, Pardubice II
ID
903263
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Patro
6. z 9
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
845 m2
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Petr Tichý

Petr Tichý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Pardubicích?

Podobné nemovitosti