Prodej chalupy, Chocerady, 105 m2

Chocerady

Rezervováno
5 242 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 982 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Choceradech

Informace k domu

REZERVOVÁNO!!!
Rodinný dům v obci Chocerady, Benešov

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Chocerady, okres Benešov. Tento patrový dům se nachází na samostatné parcele o rozloze 835 m² s malebným výhledem na přírodní krásy včetně pohledu na Komorní Hrádek.

Dům byl původně postaven kolem roku 1930 a během druhé světové války byl rozšířen. V roce 1986 proběhla rekonstrukce, během které byly provedeny důležité úpravy. V posledních dvou letech došlo k výměně oken, což přispělo k celkovému zlepšení stavu domu.

Nemovitost disponuje 4 pokoji na zastavěné ploše 60 m², užitné ploše 105 m² a sklepem o výměře 9 m². Vytápění je zajištěno pomocí kamen nebo přímotopů.

Odpad je řešen jímkou, elektřina je k dispozici ve standardní síti 230 V a je zajištěn také přívod vody pomocí studny. Internet je dostupný v rámci telekomunikací. Příjezd k domu je po asfaltové vozovce.

Tento dům nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají kousek klidu v blízkosti přírody a zároveň dojezdem 30 minut od Prahy a to nejen o víkendech.

Obec Chocerady leží na prostředním toku řeky Sázavy, mezi městy Sázava a Zlenice. Součástí obce jsou i vesnice Komorní Hrádek, Samechov, Vestec a Vlkovec, najdete zde také mnoho cyklostezek. Místo je vhodné pro aktivní odpočinek, ale i příjemné procházky po okolí.

Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.

Budeme se těším na setkání.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
5 242 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Chocerady
ID
0314-NP00156
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
105 m2
Plocha nemovitosti
835 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Stability

Sofijské náměstí 3404/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Tomáš Stýblo

Tomáš Stýblo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Choceradech?

Podobné nemovitosti