Prodej rodinného domu, Kamenný Újezd, Plavnická, 200 m2

Plavnická, Kamenný Újezd

5 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 403 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kamenném Újezdě

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení klienta nabízíme k prodeji prostorný třípodlažní rodinný dům v malebné obci Kamenný Újezd, která se nachází pouhých 9 km jihozápadně od Českých Budějovic. Dům je situován v klidné části obce, což zaručuje příjemné bydlení pro celou rodinu.
Dům je kompletně podsklepený a nabízí rozsáhlé možnosti využití. V přízemí se nachází garáž, prádelna, dílna a skladovací prostory. První nadzemní podlaží zahrnuje prostorný obývací pokoj, kuchyni, ložnici, koupelnu a WC. Stejnou dispozici naleznete i ve druhém nadzemním podlaží. K domu přiléhá udržovaná zahrada, která poskytuje ideální prostor pro relaxaci a rodinné aktivity.
Kamenný Újezd je ideálním místem pro milovníky přírody a turistiky. Okolní krajina nabízí mnoho možností pro pěší túry, cykloturistiku a houbaření. V blízkosti obce se nachází několik chráněných přírodních území, kde můžete obdivovat krásu jihočeské přírody v její nejčistší podobě.
Pro sportovní nadšence je v obci k dispozici široké spektrum sportovních zařízení. Najdete zde fotbalový stadion, tenisové kurty a hřiště na plážový volejbal. V bezprostřední blízkosti obce se nachází rybník Štilec, který je oblíbený jak mezi sportovními rybáři, tak mezi rekreanty. Přírodní koupaliště u rybníka nabízí travnaté pláže, minigolf, restauraci a penzion.
Srdcem obce je obecní úřad, který zajišťuje správu a organizaci komunitního života. Pro rodiny s dětmi je Kamenný Újezd ideálním místem k životu díky místní škole a školce, které poskytují kvalitní vzdělání a péči v bezpečném a přátelském prostředí. V obci se nachází také restaurace a kavárna, kde si můžete vychutnat skvělá jídla a nápoje.
Kamenný Újezd nabízí vynikající dopravní spojení. Obec má velmi dobré autobusové a vlakové spojení do Českých Budějovic a Českého Krumlova. Velkou výhodou je i nedaleká vzdálenost od nově budované dálnice D3, což zajišťuje snadný a rychlý přístup k důležitým dopravním tepnám.
Neváhejte a přijďte si prohlédnout tento rodinný dům, který může být vaším novým domovem v krásné a klidné obci Kamenný Újezd.

Parametry domu

Cena
5 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Plavnická, Kamenný Újezd
ID
24025
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
601 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BYDLENÍČKO s.r.o.

nám. Přemysla Otakara II. 128/39, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 94 lidí

Prodejce

Milan Slavík

Milan Slavík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kamenném Újezdě (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti