Prodej bytu 3+1, Svratka, Družstevní, 91 m2

Družstevní, Svratka

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena je kompletní včetně provize a právních služeb)

Doporučené firmy v Svratce

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 s balkónem a nádherným výhledem ve Svratce o celkové ploše 74 m². Tento byt se nachází v klidné lokalitě a je ideální pro ty, kteří hledají bydlení s dostatkem prostoru pro úpravy dle vlastních představ, koupelna kompletně po rekonstrukci. Topení a ohřev vody vlastním plynovým kotlem.

Byt je prázdný a připravený k okamžitému nastěhování či rekonstrukci. Součástí nabídky je také vlastní garáž, což je velká výhoda pro ty, kteří mají automobil. K bytu patří dva prostorné a čisté sklepy, které poskytují dostatek úložného prostoru.

Dispozice bytu zahrnuje:
- Obývací pokoj: 19 m²
- Ložnice: 18 m²
- Dětský pokoj: 13 m²
- Kuchyně: 11 m²
- Chodba: 7 m²
- Koupelna: 6 m²

Obyvatelé domu mají možnost využívat podíl na společné zahradě za domem, která je ideální pro relaxaci nebo rodinné aktivity.

Město Svratka se nachází v malebném prostředí Českomoravské vrchoviny a nabízí výbornou občanskou vybavenost, klidné prostředí a krásnou přírodu v okolí. Svratka je ideálním místem pro rodiny, milovníky přírody a všechny, kteří hledají únik od ruchu velkoměsta. Ve městě naleznete školy, obchody, restaurace i sportovní a kulturní zařízení. Okolní příroda je vhodná pro turistiku, cykloturistiku a zimní sporty.

Tento byt představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v atraktivní lokalitě s krásným výhledem. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku tohoto jedinečného bytu!

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je kompletní včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Družstevní, Svratka
ID
197-NP04777
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
91 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
387 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Magnum

RE/MAX Magnum

Banskobystrická 819/52, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Prodejce

Dana Krausová

Dana Krausová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Svratce?