Prodej rodinného domu, Chrudim, 129 m2

Chrudim - Medlešice

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Chrudimi

Informace k domu

Představujeme vám tento exkluzivní rodinný dům 5+kk o ploše 129,1 m2, doplněný o 31,7 m2 krytého stání, na pozemku o velikosti 599 m2 v malebné lokalitě Medlešic.

Moderní rodinný dům je navržen v jednoduchém lineárním stylu, který zaručuje maximální funkčnost a efektivní využití prostoru. Postaven z kvalitních cihel a vybaven nadstandardním zařízením.

První podlaží domu je chytře navrženo pro maximální využití prostoru.
Vstupní část domu tvoří zádveří přecházející do chodby se šatnou, ideální pro uložení obuvi a oděvů, čímž zajišťuje čistotu a pořádek v hlavních obytných prostorách. Dále zde najdete WC se sprchovým koutem, praktické pro hosty či po návratu z venkovních aktivit. Technická místnost navazující na kuchyň může sloužit také jako odkladová místnost nebo spíž. Obytná část prvního podlaží vás ohromí nejen svou velikostí, která je přes 46 m2, ale také svým rozvržením. Vzdušný, otevřený prostor zahrnuje kuchyň, jídelnu a obývací pokoj, což vytváří ideální prostor pro rodinný život i společenské události. HS portálem vstupujete na terasu a zahradu, umožňující maximální využití venkovních prostor pro relaxaci, grilování nebo posezení s rodinou a přáteli.

Druhé podlaží nabízí soukromí a komfort pro všechny členy rodiny.
Zahrnuje prostornou ložnici s pracovnou nebo šatnou a další dva pokoje. Druhá koupelna je vybavena vanou, ideální pro odpočinek po dlouhém dni, a oddělené WC. Oba (dětské) pokoje jsou orientovány na východ, což zajišťuje dostatek ranního slunce a mají přímý přístup na terasu. Všechny pokoje jsou vzdušné s možností umístění vestavěných skříní, poskytující dostatek úložného prostoru.

Hlavní vybavení zahrnuje tepelné čerpadlo pro ekonomické a ekologické vytápění, podlahové vytápění pro komfortní teplotu po celý rok a přípravu pro instalaci klimatizačních jednotek v každé místnosti. Další výhodou je příprava pro vlastní fotovoltaickou elektrárnu (FVE), umožňující významné snížení nákladů na energie a zvýšení energetické soběstačnosti. Na pozemku je vlastní 20 m hluboká vrtaná studna s vlastním pramenem, zajišťující téměř nulové náklady na dodávku vody. Samozřejmostí je čerpadlo s UV filtrací. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci.

Dům je strategicky umístěn na mírně svažitém pozemku obdélníkového tvaru, který se svažuje od východu k západu. Pozemek nabízí přirozené terénní možnosti pro zahradní úpravy a umožňuje úžasný výhled na okolní krajinu přímo z terasy, která je přístupná z obývacího pokoje.
Zahrada domu nabízí široké možnosti využití, včetně dostatečného místa pro bazén, což oceníte především v horkých letních měsících. Prostor pro zahradničení potěší všechny milovníky přírody.

Medlešice jsou klidnou a vyhledávanou oblastí, která leží jen 10 minut jízdy od centra Pardubic a pouhých 5 minut od Chrudimi, což zaručuje vynikající dostupnost do dalších lokalit. Poloha je ideální pro ty, kteří hledají harmonii mezi poklidným životem na předměstí a rychlou dostupností všech městských vymožeností.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Chrudim - Medlešice
ID
00188
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
129 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
599 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FIRST HOLD INVEST s.r.o.

Za Pasáží 1429, Pardubice, Zelené Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 93 lidí

Prodejce

Kryštof Kalhous

Kryštof Kalhous

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chrudimi?

Podobné nemovitosti