Prodej chaty, Liberec - Liberec XVI-Nový Harcov, Malý cíp, 89 m2

Malý cíp, Liberec XVI-Nový Harcov

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej chalupy pro rekreaci nebo jako investiční příležitost. Chalupa stojí v CHKO Jizerské hory, v oblasti Kateřinsko harcovského polesí. Stojí na vlastním pozemku o rozloze 1560m², který bude při prodeji nemovitostí vymezen již vyhotoveným geometrickým plánem. Součástí prodeje bude i podíl (1/3) na nově budované příjezdové cestě (855 m²), která usnadní přístup k nemovitosti obzvláště v zimním období. Parkování je možné přímo u chalupy. Chalupa stojí těsně pod hřebenem kopce Malý Cíp, z něhož je výhled na Liberec a Ještěd. Chalupa samotná je ukryta mezi vzrostlými stromy smíšeného lesa. V posledních letech sloužila ke komerčnímu využívání, vytvořila si stálou, spokojenou klientelu, která se sem ráda vracela. Chalupa je vhodná pro sportovní vyžití i relaxaci. Nachází se na velmi klidném místě, je ideální jako výchozí bod turistických, cyklistických i běžkařských tras. Přímo od chalupy nasadíte skialpy či běžky! V blízkosti jsou skiareály Ještěd, Bedřichov(15 minut od chlupy), Javorník, Tanvaldský Špičák, Severák, Jizerská magistrála. V okolí mnoho výletních cílů (přehrady, rozhledny, vrcholy, vodopády, hrady, muzea, sportoviště, kulturní vyžití). Koupání je možné v aquaparku Babylon nebo v aquaparku Liberec. Do centra Liberce sjedete za 10 minut. Chalupa umožňuje ubytování 8-12 osob ve dvou oddělených místnostech. Koupelna má sprchový kout, umývadlo a WC. Výtápěna je kamny na tuhá paliva, možnost přímotopy, koupelna je vybavena el. topným žebříkem. Do chalupy je přivedena užitková voda z vlastní studny.
Společnost Dumrealit.cz zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře, z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost, mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií. V případě zájmu o více informací k uvedené nemovitosti neváhejte kontaktovat makléře RK. Ev. číslo: 647845.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 8. 2024
Adresa
Malý cíp, Liberec XVI-Nový Harcov
ID
648459
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
89 m2
Plocha nemovitosti
1560 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Antonín Čvančara

Antonín Čvančara

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Liberci?

Podobné nemovitosti