Prodej bytu 3+kk, Liberec - Liberec III-Jeřáb, U Nisy, 63 m2 (ID: 1957368)

U Nisy, Liberec, okres liberecký kraj, Liberec (nečleněné město)

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji jedinečný byt 3+kk, nacházející se ve vyhledávané lokalitě Liberce, na adrese U Nisy 912/2. Tento slunný byt se nachází ve 9. patře, s výtahem a celkovou obytnou plochou 62,6 m² vč. vyhrazeného parkovacího místa.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, z něhož je přímý přístup na terasu o velikosti 6,7 m², která slouží jako skvělé místo pro odpočinek a relaxaci. K dispozici jsou dále dvě samostatné ložnice a velká koupelna s veškerým sanitárním vybavením. Byt se prodává částečně zařízený, včetně spotřebičů jakými jsou lednice, sporák a myčka(od značky Bosh). V předsíni skříně na míru pro maximální využití úložného prostoru.

Co se týče občanské vybavenosti, v okolí naleznete veškeré služby – od místních úřadů, školek, pošty, nákupních center až po restaurace či kulturní zařízení. Díky své poloze je zde také výborná dopravní dostupnost do všech částí města.

Stavba bytu odpovídá nejnovějším standardům – dům je zateplený, má nové technologie a splňuje energetický štítek třídy B, což znamená nízké náklady na vytápění. Byt disponuje i praktickými přidanými hodnotami jsou například sklepní prostor, vyhrazené parkovací stání(u vchodu do objektu).

Celková cena nemovitosti je stanovena na 8 900 000 CZK(Cena je vč. právního servisu a provize za zprostředkování)

Doporučujeme tento byt jako ideální volbu pro rodiny s dětmi, neboť lokalita nabízí klidné a bezpečné prostředí s množstvím zeleně a hracích ploch pro nejmenší.

Zakoupením tohoto bytu získáte nejen pohodlné a moderní bydlení se skvělou polohou v Liberci, ale i investici do novostavby, která s věkem získává na hodnotě, neváhejte a přijďte se sami přesvědčit o jeho jedinečných vlastnostech.

Parametry bytu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
U Nisy, Liberec, okres liberecký kraj, Liberec (nečleněné město)
ID
903564
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
72 m2
Patro
10. z 13
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
2129 m2
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
97 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERA Invest

ERA Invest

28. října 33, Jablonec nad Nisou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Michal Vele

Michal Vele

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti