Prodej vícegeneračního domu, Sedlčany, 153 m2

Sedlčany

4 497 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 431 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právních služeb)

Doporučené firmy v Sedlčanech

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Nabízím k prodeji zděný rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami 3+kk, velkou půdou a sklepy v malebné vesnici Doubravice u Sedlčan.

Zděný RD prošel rekonstrukcí a byly v něm vytvořeny 2 byty, každý o dispozici 3+kk se samostatnými vchody. V obou bytech jsou nové plovoucí podlahy, omítky a rozvody elektřiny. Je tak ideální pro dvougenerační rodinu nebo na bydlení a pronajímání, kdy Vám nájem z jednoho nebo obou bytů může splácet hypotéku.

Větší z bytů má obytnou plochu 82 m2 a je po čerstvě dokončené rekonstrukci. Je zde obývací pokoj propojený s kuchyní (32,4 m2), dvě velké ložnice (21,5 a 14 m2), nová luxusní koupena s vanou a WC a předsíň. V bytě jsou krbová kamna s výměníkem, který je napojený na ústřední topení. Vodu ohřívá nový bojler. Tento byt je přístupný ze dvora.

Druhý byt má vchod z ulice a obytnou plochu 71 m2. Rekonstruovaný byl před pár lety a nyní je pronajatý mladému spolehlivému páru, který by v bytě rád zůstal, pokud bude mít nový majitel zájem. V bytě je obývací pokoj s kuchyňským koutem (23 m2) a dva pokoje (17,6 a 18 m2). Dále je zde koupelna se sprchovým koutem, WC zvlášť a předsíň. Tento byt má vlastní krbová kamna s výměníkem napojeným na radiátory a bojler na ohřev vody. Z bytu je výhled do velkého dvora před domem (ca 125 m2), na který se dostanete jak brankou z ulice, tak bránou a můžete zde parkovat auto nebo si zde udělat posezení a zahrádku.

Protože je dům postavený na svažitém pozemku a je částečně podsklepený, má ze dvora přístupné velké sklepy. Dům je napojený na vlastní kopanou studnu a odpady jsou svedené do jímky. Nad celým domem je prostorná a suchá půda se zachovalým krovem o výměře ca 150 m2, která je nyní nevyužitá. Náklady na provoz obou bytů jsou velmi nízké, platíte pouze elektřinu a každý z bytů má svůj elektroměr.

Nad domem je zahrada o výměře 255 m2 s vjezdem z ulice, kde můžete parkovat další auto a vytvořit si užitkovou nebo okrasnou zahrádku. Dům má číslo popisné a nachází se přímo na návsi obce Doubravice. Před ním je vzrostlá lípa a kamenná zvonička.

Doubravice jsou vzdálené ca 2 km od Sedlčan, kde najdete kompletní nabídku obchodů, služeb a školy. Do Příbrami je to 38 km a do Prahy kolem Slapské přehrady 65 km. Doporučuji prohlídku!

Parametry domu

Cena
4 497 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
13. 7. 2024
Adresa
Sedlčany
ID
000207
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
261 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
153 m2
Plocha nemovitosti
590 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pavlína Bolfová

Benediktská 688/6, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Pavlína Bolfová

Pavlína Bolfová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Sedlčanech?

Podobné nemovitosti