Prodej rodinného domu, Vinařice, 530 m2

Vinařice

8 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 032 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Vinařicích

Informace k domu

V krásné krajině Českého krasu v obci Vinařice leží usedlost , jejíž založení se datuje do poloviny 19. století.
Obec leží pod kopci, které se nazývají Hřebeny a navazují na ně z jihu kopce Brdy. Pár km od Vinařic jsou známé krasové Koněpruské jeskyně, hrad Karlštejn a okresní město Beroun s veškerou vybaveností a nájezdem na dálnici D5. Centrum Hlavního města Prahy je vzdáleno necelých 30 km.
Zemědělská usedlost a velká zahrada, která na ni přímo navazuje skýtá naprosté soukromí a umožňuje nejrůznější využití. Na budovách jsou zachovány původní umělecké a řemeslné prvky.Hlavní budova má cca 300 m2 a vnitřní dispozice čítají vstupní chodbu, 4 samostatné místnosti a bývalé maštale. Půdní prostor má vysoký krov a plochu cca 240 m2 a je zde možno vybudovat další obytné místnosti.Další budova je z počátku 20. století a její rozsah je cca 230 m2. Zde je vybudován byt 2+1 o výměře cca 70 m2.Veškeré budovy se silnými kamennými zdmi jsou uvnitř obezděny cihlami, v některých místnostech jsou neporušené a velmi působivé klenby. V obývacím pokoji je zachovalý malovaný klenutý strop, ve vstupní chodbě je zachována historická pec na pečení chleba.Nemovitost je připojena na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. Má též vlastní studnu a velkou jímku. Velké plochy střech s jižní orientací umožňují umístění fotovoltaických panelů.
Součástí nemovitosti jsou též chlévy a 2 stodoly. Třetí stodola nebyla zachována, zbyly zde pouze kamenné obvodové zdi se širokým průjezdem do zahrady. Pod nimi se ukrývá sklep s původními klenbami. Velká zahrada o rozloze 1733 m2 je spíš parkem, jemuž vévodí košatá vrba. Užitná plocha usedlosti je cca 530 m2 a náleží k ní též pozemek 3795 m2.

Parametry domu

Cena
8 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 7. 2024
Adresa
Vinařice
ID
1679/2181
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
530 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
530 m2
Podlahová plocha
530 m2
Plocha nemovitosti
3795 m2
Plocha zahrady
3795 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Místní zdroj vody
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ELLINGTON, s.r.o.

ELLINGTON, s.r.o.

Křižíkova 226/16, Praha 8

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jana  Paschke

Jana Paschke

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vinařicích (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti