Prodej rodinného domu, Dýšina, 17. listopadu, 298 m2

17. listopadu, Dýšina

15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Dýšině

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Představu ji vám k prodeji prostornou vilu z roku 1896 na skvělém místě na adrese: 17. listopadu 34, Nová Huť - Dýšina.

Podívejte se na samostatnou stránku: vila-novahut.cz

Vila stojí v Nové Huti v katastru obce Dýšina, který dříve sloužila jako rekreační a sportovní oblast a to díky své poloze a okolní přírodě. Nová Huť je vzdálená 6 minut jízdy od okraje Plzně, 9 minut jízdy od dálnice D5 a je dobře dostupná i autobusem příměstské dopravy, který jezdí přes den přibližně jednou za hodinu. Autobusová zastávka je vzdálena cca 150m od vily.

Kolem Nové Huti protéká řekla Klabava, která tvoří oblouk okolo větší části obce. Na řeku navazují rozsáhlé lesy dosahující na jižní straně k vodní nádrži Ejpovice a na severovýchodě ke Kokotským rybníkům. Mezi Novou Hutí a nádrží Ejpovice je pěkné profesionální 18 jamkové golfové hřiště Grennsgate. Nejbližší jamky jsou vzdálené cca 600 m od domu vzdušnou čarou.

Samotná vila stojí na pozemku o výměře 3.505 m2. Tento pozemek má jak hlavní vjezd z ulice 17. listopadu, tak i vedlejší přístup z ulice U Jezu a z pozemku je tedy přímý a pohodlný přístup k řece. Zastavěná plocha, včetně vedlejších zahradních staveb je cca 296 m2 a plocha zahrady je tedy cca 3.209 m2. Zahrada je udržovaná, travnatá, s řadou vzrostlých stromů, jehličnatých i listnatých. Vegetace kolem zahrady zajišťuje naprosté soukromí a velikost zahrady poskytuje bohatý prostor, případně i na stavbu dalšího domu.

Dispozice vily:
Vila je 3 podlažní plus je částečně podsklepená. V přízemí je 5 pokojů, 2 kuchyně a wc s koupelnou. V patře je dalších 6 pokojů a 2 kuchyně a v podkroví jsou 2 pokoje a velké půdní prostory. Vedle vily jsou na pozemku další vedlejší stavby sloužící jako úložiště.

Technické informace:
Vila je smíšená stavba převážně z cihel. Je v relativně udržovaném stavu, který vyžaduje rekonstrukci. Střecha je kryta pálenými taškami. Elektrické rozvody jsou v přízemí v mědi, v patře hliníkové. K dispozici je 230V i 400V. Odpady jsou svedeny do jímky na pozemku o objemu cca 8m2. Voda je čerpána z vlastní kopané studny se silným pramenem, hloubka cca 8-9m2. Rozvody v domě jsou plastové. Plynová přípojka je k dispozici na okraji pozemku ve sloupku. Do domu je zavedena pevná linka od O2.

Vila se prodává bez zobrazeného nábytku.

Výhody:
- vynikající velmi dobře dostupné místo blízko Plzně v klidné lokalitě v přírodě
- velká zahrada se vzrostlými stromy, poskytující soukromí
- samotná stavba se svojí historií a duší
- velký prostor uvnitř
- vlastní zdroj vody na pozemku

Pro koupi vily zajistím kompletní realitní a právní servis.
Kontaktujte mě prosím pro domluvení prohlídky:
Jan Štěpánek
TAURUM reality

Parametry domu

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 7. 2024
Adresa
17. listopadu, Dýšina
ID
240095
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
357 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
298 m2
Plocha nemovitosti
3505 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAURUM reality s.r.o.

Americká 1139/1, Plzeň, Jižní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 55 lidí

Prodejce

Jan Štěpánek

Jan Štěpánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dýšině?

Podobné nemovitosti