Prodej chaty, Dolany, 50 m2

Dolany

1 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 910 Kč /za měsíc

(vč. provize RK)

Doporučené firmy v Dolanech

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi zahradu s rekreační chatou v katastru obce Dolany u Olomouce. Výměra pozemku je 364 m2.
Chata se nachází nad obcí, mimo zástavbu, v sousedství je jen sad, několik dalších chat a les s loukami. Příjezd je po asfaltové silnici, posledních několik desítek metrů po travnaté komunikaci. Chata je zasazena do horní části svažitého pozemku, má zastavěnou plochu 25 m2, v přízemí je obytná místnost 4x4 m a sklep se zásobníkem vody, do patra pak vystoupíte po sklápěcím schodišti a je zde jedna ložnice také 4x4 m. Ze zadní části je samostatný přístup do dílny a na suché WC. Stavba je z roku 1986, přízemí je zděné, patro ze sendvičové konstrukce. Vytápění je řešeno kamny na dřevo a v ložnici elektrickým přímotopem. Napojeno na elektřinu 230/400 V, voda z vlastní studny.
Před chatou je část rovinatého pozemku, na kterém se nachází posezení a udírna. Dále následuje svah se sadem, ve kterém jsou vzrostlé stromy a to jabloně, slivoně, meruňka a také mohutná třešeň. Ve spodní části se nachází vrtaná studna s čerpadlem a branka směrem na louku a do lesa. Svah je orientován jihovýchodním směrem. Letošní sběr úrody plodů bude již v režii nového majitele.
Bližší informace vám rád sdělí makléř HRK.

Parametry domu

Cena
1 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK
Aktualizováno
5. 8. 2024
Adresa
Dolany
ID
HRK24-21013
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
47 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
50 m2
Plocha nemovitosti
364 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Petr Vičar

Petr Vičar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Dolanech (okr. Olomouc)?

Podobné nemovitosti