Prodej rodinného domu, Příkazy, 210 m2

Příkazy

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc

(cena vč. provize a právních služeb)

Doporučené firmy v Příkazech

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v žádané lokalitě Příkazy u Olomouce. Tento prostorný dům s dispozicí 5+1 a užitnou plochou 210 m² čeká na svého nového majitele, který ocení potenciál této nemovitosti a lokality. Za cenu 2 990 000 Kč máte jedinečnou příležitost vytvořit si bydlení přesně podle svých představ.

Dům je postaven ze smíšeného zdiva a nachází se v stavu, který vyžaduje rekonstrukci nebo kompletní přestavbu. Díky přístupnému pozemku i ze zadní strany nabízí možnost vybudování moderního bydlení za výrazně nižší cenu než při koupi samostatného pozemku ve stejné obci.

Jednou z hlavních výhod je poloha domu. Příkazy jsou vyhledávanou lokalitou díky rychlému nájezdu na dálnici a blízkosti Olomouce. Tato obec s vlastní školou a školkou, je ideální pro rodinné bydlení. Navíc, v blízkosti se nachází pískovna Náklo a chráněná krajinná oblast Litovelské Pomoraví, což nabízí široké možnosti pro volnočasové aktivity a relaxaci v přírodě.

Dům je v současnosti vybaven plynovým topením a vlastní studnou. Dům je připojen na kanalizaci. Garáž a volná parkovací místa před domem na krajnici obecní cesty poskytují dostatek prostoru pro parkování. Malá zahrádka a dvorek za domem je ideálním místem pro trávení volného času v soukromí.

Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají místo, kde si mohou vytvořit domov podle svých vlastních představ. Nečekejte a využijte této jedinečné nabídky!

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám také poradíme s financováním prostřednictvím našeho hypotečního centra.

Parametry domu

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena vč. provize a právních služeb
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Příkazy
ID
N00017
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
344 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Ladislav Vohralík

Ladislav Vohralík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Příkazech?

Podobné nemovitosti