Prodej rodinného domu, Sezemice, Pod Vinicí, 116 m2 (ID: 1950009)

Pod Vinicí, Sezemice

11 150 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 53 140 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Sezemicích

Informace k domu

Společnost K2 holding a.s. si Vám dovoluje nabídnout nový developerský projekt nízkoenergetických patrových rodinných domů Domov Pod Vinicí v Sezemicích u Pardubic. Jedná se o projekt výstavby 51 rodinných domů. V rámci výstavby v Sezemicích v ulici Pod Vinicí postupně vznikne 43 řadových domů, 6 dvojdomů a 2 samostatně stojící domy, ulice s chodníky, zelení i parkovacími místy s důrazem na kvalitní bydlení, ale i veřejný prostor. Jedná se o ucelený komplex rodinných domů o dispozici 4+kk nebo 5+kk s parkovacím stáním, vlastní prostornou plně oplocenou zahradou a zahradním kontejnerem. Výstavba je rozplánována do 4 etap, bude zahájena v září 2024, předpokládaný termín dokončení je na jaře 2026. Domy jsou zděné, dvoupodlažní s možností mnoha klientských změn a nadstandardních prvků. Domov Pod Vinicí je zároveň projektem, který usiluje o dlouhodobou udržitelnost a minimalizaci ekologické stopy. Všechny domy jsou energeticky úsporné v lokalitě s kvalitní občanskou vybavenost v pěší vzdálenosti. Naše společnost Vám po dobu první fixace hypotečního úvěru garantuje úrokovou sazbu 2,99 %.

Projekt rodinných domů je realizovaný v městské části Pardubice – Sezemice. Jedná se o klidnou lokalitu nedaleko centra města Pardubice. Lokalita je oblíbená především pro klidné rodinné bydlení v moderní zástavbě, se skvělou dopravní obslužností a občanskou vybaveností. Milovníci přírody jsou za několik minut na příjemné procházce v nedalekých lesích, případně mohou využít cestu na dominantu Pardubic Kunětickou horu. Poloha lokality zajišťuje vynikající dopravní dostupnost do centra Pardubic, ale i na dálniční koridory včetně napojení na nově vznikající obchvat Pardubic.

Rodinný dům o dispozici 4+kk má užitnou plochu 116 m2. Dominantou přízemí je velkorysý obytný prostor s jídelnou prosvětlený velkoformátovými dřevěnými okny, se vstupem na terasu a zahradu o rozloze 415 m2. V přízemí se dále nachází prostorná chodba, technická místnost a samostatné WC. V patře jsou tři ložnice a prostorná koupelna s WC. Na předzahrádce domu je zastřešený prostor pro dvě samostatně stojící auta, ze kterého je přístup na zahradu. Domy splňují veškeré požadavky moderního, komfortního a kvalitního bydlení. Důraz je kladen na kvalitu materiálů a jednotlivých prvků. Klientské změny umožní projekt přizpůsobit vkusu a potřebám každého budoucího majitele. V rámci projektu je možné žádat o dotaci na pasivní dům s PENB A.

Parametry domu

Cena
11 150 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 7. 2024
Adresa
Pod Vinicí, Sezemice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
116 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
414 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

K2 invest

Palackého třída 314, Chrudim

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Michael Kacetl

Michael Kacetl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sezemicích (okr. Pardubice)?

Podobné nemovitosti