Prodej rodinného domu, Brno, Ořechovská, 270 m2

Ořechovská, Brno

15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc

(včetně právního a realitního poprodejního servisu)

Doporučené firmy v Brně

Informace k domu

Dovolujeme si Vám na základě výhradního zastoupení nabídnout jedinečnou možnost koupě vícegeneračního podsklepeného dvoupodlažního rodinného domu se sedlovou střechou v rezidentně velice atraktivní ulici Ořechovská v Brně, za OC Futurum, směrem na Moravany s takřka venkovskou atmosférou a jak v blízkosti dálničního uzlu na Prahu, Ostravu, Bratislavu i Vídeň, tak i vynikající dostupností MHD do centra jihomoravské metropole. Dům je postaven v poválečném období s prvky provensálského stylu. Velký potencionál domu, skýtá prostorná předzahrádka spolu s příjezdovou cestou k domu a samostatně stojící prostorné garáže pro dvě vozidla (cca 40 m2). Před domem je parkovací stání pro dvě vozidla a moto s průjezdem na dvůr i prostornou zahradu. Příjezdová cesta je na vlastním pozemku s možností parkování dalších čtyř až pěti vozidel. Ideální k rezidentnímu využití s možností podnikání a parkování pro více vozidel při zachování maximálního soukromí, díky rozlehlé předzahrádce a vysoké bráně.

Rodinný dům s dispozicí 5+1 se samostatnými vstupy do jednotlivých místností, které jsou ještě navzájem mezi sebou propojeny. Přízemí sestává ze vstupní chodby, samostatného WC, vstupu do sklepa, obývacího pokoje, samostatné kuchyně s jídelním koutem se vstupem na terasu a do zahrady, ložnice ze které je vstup do koupelny, která je rovněž přístupná i z chodby. Dům je celopodsklepený s dvěma prostornými technickými místnostmi. První patro sestává z ložnice s balkonem s výhledem na rozlehlou předzahrádku, z další místnosti orientované na jih, rovněž s balkonem s výhledem do zahrady, z rozlehlého obývacího pokoje, koupelny a samostatného WC.

Na dvoře se nachází příjemné posezení vybízející ke grilování s výhledem do zeleně zahrady. Ze dvora je přístup na prostornou zahradu se skleníkem a vlastní studnou, (s dostatečným prostorem pro umístění bazénu, pískoviště, trampolíny apod.), zajišťující toliko potřebný komfort rekreace a relaxace, představující žádanou oázu klidu, zeleně a pohody, vyzařující génia loci a skloubení tohoto malebného místa s úžasnou dostupností obchodů a služeb, jen pár minut chůzí do OC Futura.

Bezproblémové stání bezprostředně přímo před domem, bez modrých zón. Skvělou dostupnost zabezpečuje jak nedaleký sjezd i nájezd na dálnici D1 a letiště, tak i zastávky MHD, zastávka tramvaje č. 2 Ořechovská na ulici Vídeňská, dále zastávky autobusu č. 51, 501, 504 a N96 a rovněž i modernizované OC FUTURUM Brno s tradicí, které nabízí hypermarket TESCO s více než 80-ti obchody a službami s 16-ti restauracemi a fast foody, včetně zábavy pro celou rodinu, vše vzdálené pouhých 5 minut chůzí od domu a rychlý spoj za pouhých 10 minut do samotného centra Brna s veškerou občanskou vybaveností.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, veřejný vodovod a jímka, elektřina 230V i 400V, zemní plyn, včetně plynového kotle v kombinaci nových kamen Jotul na tuhá paliva, kabelová televize s internetem Vodafone. Než-li bude vyhotoven PENB, uvádíme ze zákona tř. “G".

Parametry domu

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního a realitního poprodejního servisu
Aktualizováno
17. 8. 2024
Adresa
Ořechovská, Brno
ID
218
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1044 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Feyrer

Mgr. Jiří Feyrer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti