Prodej bytu 4+1, Liberec, Aloisina výšina, 100 m2

Aloisina výšina, Liberec - Liberec XV-Starý Harcov

5 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 734 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej bytu 4+1, ca 100 m2, s možností přepažení na 5+1 v Liberci, Králův Háj. Byt je velice dobře řešen, protože má středovou chodbu, takže do každého pokoje, kuchyně i koupelny se záchodem je samostatný vchod. Jeden možná dva pokoje by bylo možné přepažit a získat tak byt 5-6+1. Vytápění i ohřev vody zajišťuje kombinovaný kotel na plyn, po úpravě komínu by bylo možné umístit krbová kamna. Pokoje jsou orientovány na jih a jihozápad a podlahu v nich tvoří parkety.
Byt je příjemný k bydlení a vynikající i jako investice k pronájmu, protože jsou tam nízké měsíční poplatky ca 1.800,- Kč tj. záloha na služby a vodu, zvlášť se platí spotřeba elektřiny a plynu. Byt byl nyní pronajímám s velice zajímavým výnosem, na požádání mohu předložit nájemní smlouvy.
K bytu náleží 20% podíl na společných částech budovy tj. zejména nebytový prostor s větracími okny umístěný přímo pod bytem o velikosti ca 45m2, který by bylo možné využít jako sklad nebo dílnu, a část půdy. Okolní pozemek k bytu nenáleží, přístup k bytu a jeho bonita pro banky je vyřešena věcným břemenem přístupu dle geometrického plánu. Byt je ihned k nastěhování.
Jedná se o velice kvalitní cihlovou budovu v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Liberce. Dům má novou střešní krytinu Bramac i opravené komíny.
K bytu by bylo pravděpodobně možné si od města Liberec pronajmout v přilehlé ulici parkovací stání pro auto za ca 1.700,-Kč/měsíčně.
Lokalita je optimální - je tam klid, dostatek zeleně, krásně tam svítí slunce a nedaleko se nachází revitalizovaná rekreační zóna liberecké přehrady, která se právě po 100 letech kompletně modernizuje.
Prodejní cena 5.190.000,- Kč obsahuje provizi pro RK i právní služby spojené s prodejem do výše 9.000,- Kč. PENb za tím neurčen a proto ho definuji ve třídě „G“.

Parametry bytu

Cena
5 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Aloisina výšina, Liberec - Liberec XV-Starý Harcov
ID
00206
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Jomrich

Blankytná 1143/14, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Roman Jomrich

Roman Jomrich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti