Prodej chalupy, Holín, 67 m2

Holín

3 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 442 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Holíně

Informace k domu

Pokud hledáte místo, kde budete o víkendu relaxovat, užívat si klidu a přírody krásného Českého ráje, tak tahle menší chalupa v Horním Lochově může být to pravé právě pro vás.

Horní Lochov je neprůjezdná obec, která je vzdálena od Prachovských skal jenom pár set metrů a 5 km od centra Jičína. Je zde několik studánek a restaurace Pod šikmou Věží.

Chalupa se nachází v klidné části obce na pozemku o velikosti 614 m².

Dispozice chalupy je 3+kk, celková užitná plocha vč. půdy (26 m²), sklepa (7 m²), garáže (14,5) a dílny (10 m²) je 124 m². Poslední celková rekonstrukce byla provedena v r. 1975 a z tohoto roku je většina stávajícího zdiva vč. izolace. Většina chalupy je bez známek vlhkosti a stav je celkově dobrý, podle dnešních standardů je ale vhodná k rekonstrukci.

Na pozemek je přiveden obecní vodovod, který je ukončen kousek za plotem a WC je suché. Jelikož průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl vypracován, uvádím dle zákonné povinnosti třídu G.
Přijeďte ochutnat krásu Českého ráje a domluvte si osobní prohlídku.

Parametry domu

Cena
3 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Holín
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
67 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
614 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Jaroslav Kraus

Jaroslav Kraus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Holíně?

Podobné nemovitosti