Prodej pozemku pro bydlení, Kluky, 1316 m2

Kluky u Písku

2 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 909 Kč /za měsíc

(S financováním Vám rádi pomůžeme!)

Doporučené firmy v Klukách

Informace k pozemku

POZOR: právě jsme nemovitost zlevnili o 100.000,-. Sleva platí pro zájemce, který podepíše smlouvu o koupi do konce roku 2024!

Nabízím Vám ke koupi velmi atraktivní stavební pozemek o výměře 1316 m2 (skládající se ze dvou parcel) v obci Kluky u Písku s nerušeným výhledem do okolí.

Pozemek se nachází na okraji obce a je určen pro výstavbu rodinného domu se sedlovou střechou k trvalému bydlení, nebo pro rekreaci. V současné době je pozemek veden jako trvalý travní porost, ale dle Územního plánu obce je určen k zastavění (plocha smíšená obytná). V této oblasti se jedná o poslední nezastavěné parcely. Vhodný i jako investiční příležitost.

Na nabízený pozemek je přivedena elektřina a má získané povolení na připojení k obecní kanalizaci i vodovodu. Možnost výkopu vlastní studny. Pozemek je přístupný po zpevněné obecní komunikaci. Je dlouhodobě udržovaný, zatravněný a nachází se na něm pouze jeden strom. Hranice pozemku je geodeticky označena a z části již zaplocena.

Novinka: na stavební úřad byla podána žádost o vlastní studnu na pozemku.

Pozemek se nachází v dojezdové vzdálenosti do 15 minut od města Písek a 5 minut od hlavního tahu mezi Pískem a Táborem. V obci kluky je obyvatelům k dispozici obchod s potravinami, základní i mateřská škola, pošta, lékař a další základní občanská vybavenost.

Pro více informací o pozemku kontaktujte makléřku nabídky.

Parametry pozemku

Cena
2 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
S financováním Vám rádi pomůžeme!
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Kluky u Písku
ID
261-NP00865
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1316 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Optimal

třída Národní svobody 181/26, Písek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Tereza Rosenbaumová

Bc. Tereza Rosenbaumová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Klukách (okr. Písek)?

Podobné nemovitosti