Dražba rodinného domu, Desná, Riedlova, 147 m2

Riedlova, Desná III

1 200 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vyvolávací cena)

Doporučené firmy v Desné

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Rodinný dům je zděný objekt (nelze vyloučit, že cihlové zdivo je kombinováno i s kameny, kamenná bude jistě podezdívka či základy), přízemní, nepodsklepený, s obytným podkrovím. Základy bez dostatečně funkční hydroizolace proti zemní vlhkosti, krov dřevěný, střecha nad hlavní části sedlová, na štítových stranách malé polovalby, v místě koupelny pak střecha v této části přechází ve střechu pultovou. Střešní krytina eternitové šablony (jihovýchodní strana), resp. plechová (severozápadní strana). Žlaby chybí, na střeše pouze okapové háky. Fasáda vápenná břizolitová, vnitřní omítky vápenné, v části stěn dřevěný obklad. V koupelně keramický obklad, dlažba. Okna plastová bílá. Krytina podlah v přízemí keramická dlažba (kuchyň, jídelna, chodba), plovoucí podlaha (obývací pokoj, ložnice). Vytápění ústřední, část krbová kamna s výměníkem. V obývacím pokoji a v podkroví navíc lokální topení (krbová kamna, kamna na tuhá paliva). Radiátory plechové deskové, rozvody v plastu. Ohřev vody v elektrickém bojleru. Schodiště do podkroví dřevěné, příkřejší, bez podstupnic.
Dispoziční řešení:přízemí: chodba, komora, sklad, kuchyň s jídelnou, koupelna s WC, obývací pokoj, ložnice,
podkroví: hala se schodištěm, pokoj. Stáří domu nebylo přesně zjištěno, dle odborného odhadu je dům starý cca 100 let. Po roce 2018 byl dům částečně zrekonstruován - vyměněna okna, provedeny nové podlahy, opraveny vnitřní omítky, obklady, dlažby, ústřední topení, nová kuchyňská linka, koupelna s WC, bojler pro ohřev vody. Rekonstrukce nebyla zcela dokončena. Z hlediska vybavení dům splňuje běžně požadovaný standard.
Elektronická dražba č. 150524 01 ID: 77991 bude zahájena dne 25.7.2024 v 10.00 hod. na www.prodej-drazbou.cz v sekci Probíhající dražby, URL: https://www.prodej-drazbou.cz/drazba/RD-Desna.
Dražba bude ukončena dne 25.7.2024 v 10.30 hod., pokud nebude ukončení dražby prodlouženo.
Prohlídka předmětu dražby byla stanovena na tento termín:
- dne 17.7.2024- 14 hod.
Místo pro sraz účastníků se stanovuje před rodinným domem v ulici Riedlova č.p. 494, 468 61 Desná

Parametry domu

Cena
1 200 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
vyvolávací cena
Aktualizováno
30. 6. 2024
Adresa
Riedlova, Desná III
ID
01495
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
147 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1367 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Mgr. Tomáš Motl

Mgr. Tomáš Motl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky dražby rodinných domů v Desné (okr. Jablonec nad Nisou)?