Prodej rodinného domu, Záblatí, 380 m2 (ID: 1941465)

Záblatí

14 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 247 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Záblatí

Informace k domu

Zprostředkovávám prodej třígeneračního rodinného domu s uzavřeným dvorem a zahradou (1.625 m2). Dům tvoří 4 bytové jednotky. V hlavním budově je v přízemí 2+kk, v patře byt 3+1+ balkón. Dům je podsklepen. V suterénu je sušárna, technická místnost, prádelna, šatna a sklípek na víno se společenskou místností. V přístavbě jsou další 2 bytové jednotky se samostatnými vchody. V přízemí 2+kk, v patře 4+1 s krásným dřevěným balkónem. Vytápění celého objektu zajišťuje tepelné čerpadlo, popř. zplynovací kotel na dřevo s rozvodem do radiátorů. Dům je zateplený a má solární panely. V domě je obecní vodovod a kanalizace. Navíc 2 studny na zahradě. Na dům navazuje přístřešek s letní kuchyní, grilem a posezením. Relax na zahradě pro celou rodinu zpříjemní vyhřívaný bazén a dětské hřiště.
Další stavbou ve dvoře je domek s kuchyní a soc. zařízením (může sloužit jako prázdninový domek), dále stodola s dílnou a zázemí pro drobný chov např. drůbeže. Na zahradě je kotec, skleník, velký přístřešek na dřevo a vydlážděné zázemí pro ohniště s posezením. Bonusem k celému komplexu je zasíťovaná stavební parcela nyní tvořící odlehlejší část zahrady. Jedná se o kvalitní bydlení v turisticky atraktivní lokalitě v malé obci na Šumavě se základní občanskou vybaveností.

Parametry domu

Cena
14 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 6. 2024
Adresa
Záblatí
ID
8852rd23
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
304 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
380 m2
Plocha nemovitosti
2043 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEMO reality, s.r.o.

Kostelní náměstí 17, Prachatice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Monika Kálalová

Bc. Monika Kálalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Záblatí (okr. Prachatice)?

Podobné nemovitosti