Prodej pozemku pro bydlení, Třeboň, 3202 m2 (ID: 1939386)

Třeboň

11 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 53 371 Kč /za měsíc

(Cena za nemovitost je uvedena včetně právních služeb RK.)

Doporučené firmy v Třeboni

Informace k pozemku

S velkým potěšením vám představuji jedinečnou příležitost k zakoupení velkolepého stavebního pozemku v malebné lázeňské oblasti Třeboně - Holičky. Tento pozemek o celkové výměře 3 202 m² nabízí ideální místo pro výstavbu vašeho vysněného domova v jedné z nejkrásnějších lokalit jižních Čech.

Váš nový domov:

Pozemek se nachází v klidné a slunné části Třeboně, která je proslulá svou krásnou přírodou, historickým centrem a především lázeňskými službami. Pozemek je rovinatý a celý den zalitý sluncem, což vytváří ideální podmínky pro výstavbu vašeho nového domova.

Součástí nabídky je také stavební povolení s projektem, což vám umožní okamžitě začít s výstavbou. Na pozemku je již osazený vodoměr v šachtě a rozvedena kanalizace s revizními šachtami. Elektřina je přivedena a k dispozici je stavební rozvaděč, což usnadní veškeré stavební práce.

Na pozemku se nachází také praktická plechová garáž, která poskytuje dostatek prostoru pro uskladnění materiálu nebo nářadí během výstavby.

Lázeňské město Třeboň:

Třeboň je známá svými lázněmi, krásnými rybníky a historickým centrem. Město nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol, zdravotnických zařízení a sportovních aktivit. V okolí se nachází množství cyklostezek a turistických tras, které vás provedou nádhernou krajinou plnou lesů, rybníků a památek.

Krásné místo pro nový domov:

Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné a krásné místo k životu, kde mohou postavit svůj vysněný dům. Lázeňské prostředí, bohatá historie a přírodní krásy Třeboně dělají z tohoto místa perfektní volbu pro váš nový domov.

Neváhejte a kontaktujte mě pro více informací nebo pro sjednání prohlídky. Rád vám tento nádherný pozemek osobně představím a zodpovím všechny vaše otázky.

Cena pozemku: 11.199.000,-Kč.

Těším se na setkání s vámi. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106053.

Parametry pozemku

Cena
11 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za nemovitost je uvedena včetně právních služeb RK.
Aktualizováno
27. 6. 2024
Adresa
Třeboň
ID
N106053
Plocha nemovitosti
3202 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Kateřina Bala

Mgr. Kateřina Bala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Třeboni?

Podobné nemovitosti