Prodej bytu 3+kk, Vrchlabí, Jihoslovanská, 72 m2 (ID: 1938902)

Jihoslovanská, Vrchlabí

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(CENA K JEDNÁNÍ S VÁŽNÝMI ZÁJEMCI)

Doporučené firmy v Vrchlabí

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme prodej bytu o dispozici 3+kk, který se nachází v 1 patře cihlového bytového domu s výbornou pěší dostupností do centra města Vrchlabí.
Byt nabízí prostornou užitnou plochu o rozloze 72 m², s působivě vysokými stropy, které umožňují vytvoření patrového spaní pro děti, čímž získáte více prostoru a komfortu.
Při vstupu do bytu vás přivítá prostorná vstupní chodba, která vede do prostorného obývacího pokoje s vybavenou kuchyní a kuchyňským koutem, ideálním pro rodinné setkání. Z chodby se dále dostanete do ložnice a dětského pokoje.

Koupelna je vybavena vanou, která byla spolu s WC zrekonstruována před dvěma lety. Technická místnost v bytě je vybavena plynovým kotlem, který zajišťuje efektivní vytápění celého bytu.

Byt prošel několika rekonstrukcemi, které mu dodaly moderní a svěží vzhled. V roce 2018 byla provedena kompletní rekonstrukce podlahy, instalován nový topný systém, rozvody a veškerá elektroinstalace. V roce 2022 byly rekonstruovány koupelna a WC, ložnice a také úložné prostory v chodbě.

Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, připravena k brzkému nastěhování. Po dohodě lze nechat byt částečně zařízen -postel, sedačka, skříně.
Byt je možné dispozičně změnit i na 3+1 (vybudováním příčky mezi kuchyní a obývacím pokojen).
Před domem se nachází zahrádka, kterou mohou noví majitelé využívat k relaxaci a zahradničení. Za domem je možné postavit kolnu.

Pokud hledáte ideální místo pro život v srdci Vrchlabí, pak je tento byt tou správnou volbou. Těšíme se na váš zájem a rádi vám poskytneme další informace či zorganizujeme prohlídku.

Pro více informací nás prosím kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
CENA K JEDNÁNÍ S VÁŽNÝMI ZÁJEMCI
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Jihoslovanská, Vrchlabí
ID
0071
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Sylva Pokorná

Nám. Míru 219, Vrchlabí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Sylva Pokorná

Sylva Pokorná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti