Prodej pozemku pro bydlení, Výšovice, 5979 m2 (ID: 1938131)

Výšovice

7 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 649 Kč /za měsíc

(Konečná cena, neplatíte provizi!!)

Doporučené firmy v Výšovicích

Informace k pozemku

Pozemek pro výstavbu nové lokality nebo vlastní vily.

Jedná se tedy o ideální příležitost pro investiční záměr výstavby. Budoucímu majiteli pozemek nabízí ale rozmanité možnosti pojetí - ať už realizaci studie, kdy část pozemku může sloužit vlastnímu bydlení, či například zbudování vlastního luxusního sídla v kombinaci s podnikáním. Pozemek může dále například zakoupit více přátel a vybudovat komunitní bydlení či organizace pro svoje podnikání. Díky své velikosti jsou možnosti využití opravdu pestré. Pozemek se rozkládá na úctyhodných 5.979 m2.

Dle platného územního plánu jsou pozemky vedeny jako - plochy smíšené obytné - venkovské.

Pozemek se nachází přímo za zázemím obce. Je téměř rovinatý. Jedná se o původní část zámecké zahrady. Má téměř obdélníkový tvar, částečně oplocen zděnou zdí (cca 4.500 m2) a dále navazuje neoplocený obdélník - ve studii VIP pozemek.
Napojit lze na všechny inženýrské sítě - viz. studie. Orientován je jižním směrem a poskytuje sluneční svit po celý den. V současnosti se na pozemku nachází původní zázemí a komín.

Obec Výšovice se nachází v okrese Prostějov v Olomouckém kraji. Žije zde cca 574 obyvatel. V obci je provozován obchod, knihovna, ordinace praktického lékaře. Kulturu v obci zajišťuje kulturní dům, FK Výšovice či třeba Rodinný klub Výšovice. K relaxu je provozována sauna. Veškerou občanskou vybavenost poskytuje cca 8 km vzdálené město Prostějov.

Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Parametry pozemku

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena, neplatíte provizi!!
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Výšovice
ID
193023RoV
Plocha nemovitosti
5979 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Blanka Fialová - Infolinka RK

Blanka Fialová - Infolinka RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Výšovicích?

Podobné nemovitosti