Prodej bytu 1+kk, Železná Ruda, Javorská, 81 m2

Javorská, Železná Ruda

5 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 641 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Doporučené firmy v Železné Rudě

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji krásný prosluněný byt 1+kk v areálu Apartmány Javorská. Byt o celkové výměře 81,10 m2 se nachází v 2 NP. K bytu náleží prostorný balkon, ale i sklepní kóje, která se nachází v suterénu bytového domu. Samotný byt je zařízen prvotřídními materiály. Byt má podlahové vytápění a kvalitní okna s trojskly. Součástí standardního vybavení jsou i venkovní žaluzie a topení s termostatem na dálkové ovládání v každé místnosti. Pro ještě větší bezpečnost majitelů jsou instalované kamery na vchodových dveřích v každém bytě. V bytě je ještě možnost výběru interiérových dveří s obložkami dle vkusu a přání samotných majitelů.
Vytápění je řešeno centrálně společným plynovým kotlem. Spotřeba vody se měří pro každý byt samostatně a odečty probíhají dálkově.
Byt je důmyslně orientován na jihozápad s krásným výhledem na Javor.
Z apartmánů Javorská se lze během chvilky dostat do centra Železné Rudy, Ski & bike areálu Špičák, na sjezdovku na Pancíř, ale i na okolní horské hřebeny, k šumavským ledovcovým jezerům nebo do nedalekého Bavorska. Oblíbenou destinací je nedaleký Velký Javor, který v létě nabízí letní turistiku a v zimních měsících kvalitní lyžování. Ve vzdálenosti 20 km od Železné Rudy najdete i velice vyhledávané přírodní golfové hřiště Oberzwieselau.

Parametry bytu

Cena
5 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Javorská, Železná Ruda
ID
62090
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
81 m2
Patro
2.
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Železné Rudě?

Podobné nemovitosti