Prodej rodinného domu, Záchlumí, 101 m2 (ID: 1937297)

Záchlumí

5 209 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 825 Kč /za měsíc

(Celková cena domu s pozemkem vč. DPH (standard))

Doporučené firmy v Záchlumí

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Prodej novostavby poloviny dvoj-domu 4+kk, 101 m² užitná plocha na pozemku 435 m² - Moderní bydlení v klidné lokalitě, cena včetně pozemku a DPH

Popis inzerátu:
Nabízíme k prodeji polovinu dvoj-domu s dispozicí 4+kk, s užitnou plochou 101 m², situovanou na pozemku o rozloze 435 m². Cena je včetně pozemku a DPH. Tato nemovitost poskytuje moderní a komfortní bydlení v klidné lokalitě, ideální pro rodinný život.

Dům se aktuálně nachází ve stavu hrubé stavby. Nastěhování je možné do 6 měsíců od podpisu smlouvy. Navštivte vybavený vzorový dům pro Vaši představu Vašeho bydlení.

Hlavní přednosti domu:

Dispozice: Polovina dvojdomu 4+kk, prostorné a světlé pokoje, které nabízí dostatek prostoru pro vaše vlastní nápady a úpravy.

Stav: Dům je ve standardu vybaven obklady, dlažbou, laminátovou podlahou v pokojích, interiérovými dveřmi Sapeli a zařizovacími předměty v koupelnách. Klientské změny umožňují budoucím majitelům přizpůsobit si interiér dle vlastních představ.

Energetická náročnost: Budova je označena energetickým štítkem B, což zajišťuje úsporný provoz a nižší náklady na energie.
Parkování: K dispozici je parkování přímo u domu.

Projekt se nachází v obci Záchlumí, která leží pouhých 30 km západně od Plzně a je situována v mírném jižním svahu. Obec nabízí skvělou občanskou vybavenost, včetně nového obecního úřadu, knihovny, školy 1. stupně, školky, sportovišť a mnoho dalšího. V obci se také nachází gotický kostel Narození Panny Marie a několik cyklotras, které vám umožní objevovat krásy okolní krajiny.

Takže pokud hledáte moderní, klidné a zelené bydlení v obci s výbornou občanskou vybaveností, kontaktujte nás a užijte si skvělé bydlení v Záchlumí! Více informací naleznete na webových stránkách www.storeal.cz

Parametry domu

Cena
5 209 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Celková cena domu s pozemkem vč. DPH (standard)
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Záchlumí
ID
Záchlumí-14B
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
101 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
435 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jiří Vlasák

Jiří Vlasák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Záchlumí (okr. Tachov)?

Podobné nemovitosti