Prodej trvalého travního porostu, Rožnov pod Radhoštěm, 2000 m2

Rožnov pod Radhoštěm

1 050 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 004 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Rožnově pod Radhoštěm

Informace k pozemku

Úchvatné místo na jižním svahu v okrajové části Rožnova pod Radhoštěm o rozloze 2.000 m2 s vlastním příjezdem z obecní komunikace. Až tady jednou bude stát rodinný dům či rekreační chata, budete si moci užívat magického kouzla tohoto místa. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami, jestli Vás toto místo uchvátí stejně jako mne. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky a nebo individuální předtermín.

Na co se tu můžete těšit:

S tímto pozemkem si v prvé řadě pořizujete naprosto unikátní místo. Jestliže hledáte klid, soukromí a dostatečnou velikost pozemku, pak jste tu správně. Úplně tady vidím posezení s partou přátel nad dobrým vínkem, s grilováním či špekáčky a pozorování zapadajícího slunce za zvuku romantické kytary.

Budete tu obklopeni čistou přírodou, vždyť se také nacházíme v III. zóně Chráněné krajinné oblasti Beskydy a kousek nad námi začíná dokonce nejvíce chráněná (tedy nejčistší) zóna I. A aby okolí zůstalo hezky čisté, o to se postará veřejná kanalizace vedená v obecní cestě. Nebude tedy problém se na ni v budoucnu při stavbě připojit.

A proč má tento pozemek tak neuvěřitelně nízkou cenu? Tohle totiž není nabídka pro každého a je potřeba Vám vysvětlit souvislosti. Než byste si vytvářeli neúplné domněnky na základě pár vět v inzerátu, bude lépe si o tom společně promluvit. Zavolejte mi a vše Vám podrobně vysvětlím. Probereme otázku územního plánu, provozu v okolí a vše, co Vás bude zajímat.

V případě více zájemců si vybírá majitel dle svých představ. Jestliže sami nějakou nemovitost prodáváte, pomůžu Vám ji prodat co nejrychleji a co nejlépe, protože umíme nejhezčí fotky a nejčtivější popisy. Tak už se nenechte přemlouvat a zavolejte mi.

A ještě zpráva pro kolegy makléře. Máte-li potenciálního zájemce, klidně s ním přijďte na prohlídku. Jsme otevřeni spolupráci, aby Vaši i naši klienti byli spokojeni.

Parametry pozemku

Cena
1 050 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Rožnov pod Radhoštěm
ID
00195
Plocha nemovitosti
2000 m2
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Silvie Rumplíková

Silvie Rumplíková

1. máje 1160, Rožnov pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Silvie Rumplíková

Silvie Rumplíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Rožnově pod Radhoštěm?

Podobné nemovitosti