Pronájem bytu 1+1, Frýdek-Místek, Jaroslava Haška, 52 m2

Jaroslava Haška, Frýdek-Místek - Frýdek

Rezervováno
12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně spotřeby vody a energií, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK)

Doporučené firmy v Frýdku-Místku

Informace k bytu

Hledáte zrekonstruované bydlení, které již bude kompletně zařízené? Líbilo by se vám bydlet na okraji města a mít vlastní parkovací místo? Preferujete lokalitu na dosah přírody (louky, lesy), ideální pro nedaleké procházky?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku pronájmu bytu 1+1, o podlahové ploše cca 52 m2, na ul. Jaroslava Haška ve Frýdku-Místku, který se nachází ve zvýšeném přízemí menšího domu s pouhými pěti bytovými jednotkami, ve kterém byly velmi nadstandardně opraveny i společné prostory.

V bytové jednotce již proběhla celková rekonstrukce zahrnující kuchyňskou linku vyrobenou na zakázku, montáž vestavěné skříně v ložnici a dále interiérových a vstupních dveří včetně zárubní, pokládku podlahové krytiny v kombinaci plovoucí podlahy a dlažby, vyzdění koupelnového jádra, výměnu elektroinstalace, natažení omítek, snížení stropů sádrokartonovými podhledy a proběhla celková výmalba. Samozřejmostí jsou už nová eurookna, která jsou orientována na jihovýchodní a severozápadní stranu. Vytápění i ohřev vody zajišťuje společný plynový kotel pro celý dům. Byt celkově působí moderním a pěkným dojmem.

K vybavení patří kuchyňská linka s varnou deskou včetně myčky, lednice, pračky a mikrovlnky, dále jídelní stůl se židlemi, sedačka, obývací nábytek, konferenční stůl, televize, dvoulůžková postel a velká vestavěná šatní skříň. Součástí pronájmu je vlastní parkovací stání, ale není sklep. Je zde možnost využití společné zahrady za domem.

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu prostorné kuchyně i samotného pokoje. Při vstupu do bytu se postupně nachází koupelna s toaletou, z předsíně se pak vchází do kuchyně, a dále do pokoje, který je příčkou rozdělen na obývací pokoj a ložnici.

Jako benefit můžeme označit zařízení bytu, které je vhodné pro ty nájemníky, kteří si nechtějí pořizovat nové vybavení, možnost soukromého parkování, využití společné zahrady za domem a skutečnost, že se jedná o malý bytový dům.

Dům se nachází v lokalitě zvaná Nová Osada, na okraji města s dobrou občanskou vybaveností v nedalekém okolí (MHD - zastávka Nová Osada, MŠ, ZŠ, pekárna...). Jedná se o oblíbené místo díky krásným procházkách směrem k frýdeckému lesu.

Možnost nastěhování bude bude ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je již včetně paušální spotřeby vody a energií.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

pozn.: Protože mi Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně spotřeby vody a energií, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Jaroslava Haška, Frýdek-Místek - Frýdek
ID
202413890
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
52 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Bc. Roman Mikita

Bc. Roman Mikita

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti