Prodej rodinného domu, Sadov, 140 m2

Sadov

8 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 984 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Sadově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji tento patrový rodinný dům v obci Sadov. Jedná se o jednu část dvojdomku s vlastním číslem popisným i parcelním číslem. Situován je v nové zástavbě v obytné zóně, která je neprůjezdná, tudíž je zde minimální provoz a bezpečno. Velice žádaná a klidná lokalita v rámci Karlových Varů, vhodná pro rodiny s dětmi. Dům prodáváme napřímo, bez RK a provize.
Celková zastavěná plocha je 70 m² + 466 m² zahrady. Užitná plocha domu je pak 140 m². Jedná se o téměř novostavbu. Před domem se nachází parkovací stání pro 2 automobily a za domem pak krásná zahrada s pergolou, letní kuchyní a zahradním domkem. Celá zahrada s pergolou byla udělána v roce 2020. V zadní části zahrady pak protéká Sadovský potok, který tak podtrhuje její celkovou kompozici. S ohledem na stáří domu se jedná o nemovitost bez jakýchkoliv nákladů na údržbu.
V přízemí nalezneme vstupní halu. Vedle ní je pak umístěno schodiště a naproti koupelna s toaletou, umyvadlem a sprchovým koutem. Dále je pak komora pro uskladnění věcí. Na konci chodby se vchází do obývacího pokoje či kuchyně, které jsou vzájemně propojeny. V kuchyni oceníte také spíž pro uchování potravin, která se nachází pod schodištěm. Z obývacího pokoje pak máte přímé vstupy do zahrady a pod pergolu.
Ve druhém patře naleznete 2 dětské pokoje, ložnici s balkonem, koupelnu a další komoru (šatnu) pro uložení věcí. Půda je rovněž využitelná pro uložení sezónních věci. V celém domě jsou vinylové podlahy a v koupelnách a v chodbách pak keramické dlažby. Kromě pračky, sušicky a TV prodáváme dům kompletně vybavený tak jak je vyobrazeno na fotografiích vč. moderní kuchyňské linky.
Dům má velmi nízké provozní náklady díky dostatečnému zateplení a orientaci vůči světovým stranám. Vytápění a ohřev vody je řešen plynovým kotlem. V obývacím pokoji jsou umístěna krbová kamna na dřevo, která jsou schopna dům rovněž příjemně vytopit. Dům je velice příjemně prosvětlen denním světlem, kterého je po celý den dostatek. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
8 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 6. 2024
Adresa
Sadov
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
466 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sadově?

Podobné nemovitosti