Prodej rodinného domu, Roudnice nad Labem, Havlíčkova, 125 m2 (ID: 1933930)

Havlíčkova, Roudnice nad Labem

5 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 589 Kč /za měsíc

(včetně právních služeb, advokátní úschovy)

Doporučené firmy v Roudnici nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Zajímavá nabídka prodeje řadového městského dvoupodlažního domu v historické části skvěle se rozvíjejícího města s výbornou dopravní dostupností. Dům s potenciálem různého využití, ať jen k samotnému bydlení, nebo bydlení spojeného s podnikáním, případně jako investiční příležitost.

Objekt je v současné době využíván v přízemí ke komerčním účelům, je zde fungující prodejna a výdejní místo zásilkového dopravce. V patře je příjemné bydlení v prostorném pronajatém 2+kk. Vstupy do domu jsou řešeny samostatně, pro obytnou část v patře z průchodu, pro obchodní část z ulice. Obě části jsou pak propojené vnitřním komunikačním prostorem.

Prodejna se zázemím nabízí celkem cca 59 m2 podlahové plochy zahrnující prodejní plochu 42 m2, prostornou koupelnu s toaletou 7 m2, komoru 6 m2 a společnou vstupní chodbu se schodištěm 4 m2. Přízemní prostory prošly renovací a rekonstrukcí pro účely prodejny v r. 2005. Po menších úpravách je možné využít k původním bytovým účelům.

Bytová jednotka v patře o podlahové ploše cca 61 m2 nabízí velký obývací prostor spojený s kuchyňskou částí o velikosti 35 m2 s okny do ulice, ložnice 20 m2 s okny do sousední zahrádky. Koupelna (4 m2) a samostatná toaleta (2 m2) jsou umístěny v mezipatře.

V celém objektu byla v r. 2022 provedena výměna původních oken za nadčasová a bezúdržbová hliníková okna, ladící s historickou lokalitou. V bytové jednotce byla provedena nová podlahová krytina - ložnice masivní dřevěná, v kuchyni PVC na korkovém podkladu. V současné době slouží k vytápění nový elektrokotel, plynová přípojka je pro případ změny vytápění do domu zavedena.

Půdní prostor zatím není využit k vestavbě a plochou cca 55 m2 nabízí další potenciál rozšíření stávajícího bytu.

Dům je z cca poloviny podsklepen, z jižní strany k domu náleží malý dvorek.
Štítek energetické náročnosti budovy zatím není vypracován, proto dle nařízení uvádíme tř. G.
Nedaleké příjemné nábřeží řeky se stává oblíbeným místem k procházkám, sportování a relaxaci.
Město Roudnice nad Labem má mnoho co nabídnout, je skvěle občansky vybavené, nabízí široké kulturní, sportovní i rekreační vyžití.
Pokud Vás nabídka zaujala, prosím neváhejte zavolat nebo napsat o více informací, nebo přímo prohlídku. Zajímá Vás na jakou výši hypotéky dosáhnete? Zeptejte se našeho zkušeného hypotečního poradce a nechte si nezávazně porovnat nabídky Vaší, nebo jiné banky. Rádi se Vám budeme věnovat.

Parametry domu

Cena
5 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb, advokátní úschovy
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
Havlíčkova, Roudnice nad Labem
ID
24194
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
99 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pavel Markrt

Havlíčkova 195, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Pavel Markrt

Pavel Markrt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Roudnici nad Labem?

Podobné nemovitosti