Prodej chaty, Český Krumlov, 21 m2

Český Krumlov

3 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 297 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českém Krumlově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji chatu se zahradou u zámecké zahrady v Českém Krumlově.
Hledáte dokonalé místo pro relaxaci a odpočinek v srdci krásné přírody? Máme pro vás ideální nabídku.
Nabízíme prodej chaty s nádhernou zahradou v blízkosti zámecké zahrady v malebném městě Český Krumlov. Tato nemovitost se nachází na kouzelném místě s úchvatným výhledem na centrum města, zámek a kostel.
Co naše chata nabízí?
Bazén: Osvěžte se během horkých letních dnů ve vlastím bazéně.
Velká terasa/pergola s grilem: Perfektní místo pro rodinné oslavy, grilování s přáteli nebo jen klidné posezení při západu slunce.
Úchvatné výhledy: Užijte si panoramatické výhledy na historické centrum Českého Krumlova, včetně zámku a kostela.
Další výhody..... Chata je obklopena přírodou, což zaručuje klid a pohodu. A i přes svou klidnou polohu je chata snadno dostupná z centra města.
V 1.NP je předsíň, koupelna se sprchovým koutem a WC, obývací místnost s krbem a kuchyně. V půdním prostoru je spaní. Zdroj vody je z osadního vodovodního řadu, který je v provozu cca od dubna do října. Odpad je sveden do septiku. Objekt je připojen na obecní el. Střecha sedlová s krytinou pálenou, podlahy betonové s povrchem plovoucí
a keramická dlažba, okna euro, dveře dřevěné. Na zahradě se ještě nachází skleník a zahradní domek. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Doporučuji osobní prohlídku. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105934.

Parametry domu

Cena
3 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 6. 2024
Adresa
Český Krumlov
ID
N105934
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
21 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
513 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Bc. Zuzana Lukešová

Bc. Zuzana Lukešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Českém Krumlově?

Podobné nemovitosti