Prodej pozemku pro bydlení, Čimelice - Krsice, 3131 m2

Čimelice, Krsice

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc

(vč. advokátního servisu a úschovy, neplatíte provizi RK)

Doporučené firmy v Čimelicích

Informace k pozemku

Nabízíme Vám velice lukrativní, stavební pozemek, vč. již kompletního příslušenství a zázemí okolo bud. domu, v klidné a velmi hezké lokalitě obklopené přírodou, v obci Krsice, části obce Čimelice, Písecký kraj.

Jedná se o prostorný, pečlivě několik let udržovaný a připravovaný pozemek pro stavbu budoucího, rodinného domu. Pozemek nebyl plánován pro prodej, ale jako místo pro vysněný, rodinný dům, dle toho tedy vypadá i okolí a vybavení pozemku.

Celkově se jedná o stavební parcelu s výměrou 3.131 m2, na téměř rovném a udržovaném, travnatém povrchu. Pozemek má příjezdovou cestu přístupnou z obecního pozemku a z části po vlastním malém pozemku před vjezdem jež, vlastní ještě v podílovém vlastnictví sousední parcela.

Je zcela oplocen betonovým plotem (pohledové bloky) vč. el. ovládané na dálku posuvné vrata.
Výhodou je, soukromí na pozemku, kam není vidět od sousedních domů a pozemků, což zaručuje ideální místo pro klid, nerušenou pohodu a naprosté soukromí.

Jedinečnost pozemku je nejen jeho místění, ale i stav příslušenství (kolna s dílnou, obytná buňka, zcela pro rekonstrukci původní rekreační chata, bazén, pergoly, atd.), ale ti jeho umístění na okraji obce Krsice, která je přímo jen 1 km daleko od státní silnice R4 díky níž jste cca do hodinky pohodlně automobilem v Praze navazující na letos v plánu dokončenou nově prodlouženou dálnici.

Na pozemku se nachází hezká, obytná dř. buňka 13 m2 (pro rekreační účely) vč. zateplené dílny (kolny) 16 m2 - jako sklad nářadí, sekačky, apod. K buňce je pak připojena i pergola cca 10 m2 s posezením. Dále je na pozemku nově zrekonstruovaná dř. chata s užitnou plochou 23 m2 ve výborném stavu (obývacím pokoj s kuch. koutem) vč. vybavení a zařízení, vč. samostatné nové koupelny 5,1 m2 (vč. prostorného sprchového koutu 1,25 x 0,9 m), pračky a samostatné toalety 1,1 m2 vč. WC kombi, pergola 12 m2 na dř. terase s posezením.

Vše po kompletní, rekonstrukci z roku 2018 (plastová okna, dveře, podlahy, rozvody elektřiny, vody a odpady v plastu, atd.)

Na pozemku také plechová garáž 21 m2 pro uskladnění např. stavebního materiálu, či zahradní techniky.
Vše ideální např. pro již využívání během stavby nového rod. domu pro rekreační účely zatím, kde lze pohodlně přepsat, užít si využití s dětmi, grilování s přáteli, apod.

Je zde i v zátiší staveb obklopených vzrostlými stromy bazén o průměru 3,5 m s pískovou filtrací a původní malý dřevěný domek s užitnou plochou 5 m2 (styl táborový stan, perníková chaloupka), což jistě ocení např. děti pro táborové spaní apod. (případně pro návštěvy další spaní).

Pozemek má tyto sítě: elektřina 230/380 V 3x 25A, voda z vlastního vrtu cca 18 m (dostačující zatím pro vedlejší stavby), pro bud. rod. dům ideálně udělat nový vrt, případně prohloubit stávající, odpady svedeny do plastové vyvážení jímky cca 5 m3, ohřev vody novým bojlerem, vytápění el. přímotopy, internet vzduchem

Parametry pozemku

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. advokátního servisu a úschovy, neplatíte provizi RK
Aktualizováno
18. 6. 2024
Adresa
Čimelice, Krsice
ID
N03840
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
110 m2
Podlahová plocha
3131 m2
Plocha nemovitosti
3131 m2
Elektřina
230V
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Neupravená
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice
Voda
Místní zdroj

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Lenner

Reality Lenner

Gen. R. Tesaříka 256, Příbram

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Lenner

Tomáš Lenner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Čimelicích?

Podobné nemovitosti