Prodej ubytování, Karlovy Vary, Na Vyhlídce, 482 m2

Na Vyhlídce, Karlovy Vary

24 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 189 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Karlových Varech

Informace k nemovitosti

Velký dům nad Kolonádou a hned pod lesem, v centru Karlových Varů a s parkovacími místy, klid zahrady a na hlavní ulici, velké prostory a nevelký pozemek – to je villa Emilie.
Sto let starý dům si zachoval ducha své doby především v exteriéru: krásný dekor fasády nebyl poškozen, základní charakter vily je určen tvaroslovím lázeňské architektury počátku 20.století.
Objekt prošel stavební modernizací, investicemi do technického vybavení a tvoří jej několik bytových jednotek s různými možnostmi propojení či oddělení jednotlivých bytů, pokojů a jejich různorodé využití: pronájem větších či menších jednotek, jejich úpravu na krátkodobý pronájem, pracovny a kanceláře, nabízí se vybudování vzdělávacího centra / školy, mateřské školky / dětské skupiny, fitness a relaxačního centra, vhodné jako sídlo firmy. Nemovitost je dostatečně prostorná i pro penzion nebo menší hotel - k tomuto záměru má ideální umístnění: nachází se 10min od Kolonády, Vřídla a celého turistického centra města, v těsné blízkosti je obchod, škola, restaurace, zastávka MHD a do lázeňského lesa (Tři kříže) za domem.

V současnosti je budova rozdělena na šest bytových jednotek o různých velikostech a dispozicích (2+kk – 4+1), dva byty jsou dvoupatrové, většina bytů má terasy nebo balkony. Dva byty jsou trvale obývané, další po rekonstrukci (kancelář) nebo ve výstavbě. Podrobné dispozice, výměry a půdorysy zájemcům obratem zašleme!

K domu náleží dvůr s možností parkování, sklep, zahrada za domem a zimní zahrada s přístupem na zelenou střechu, kde je i venkovní posezení se širokým výhledem na karlovarské vršky a významné stavby. Prostorná zimní zahrada je využívána celoročně, slouží i jako tepelná a hluková izolace přilehlého bytu.
Parkování: tři prostorné garáže se zvýšenou výškou, z nich dvojgaráž na uliční úrovni disponuje skladovacími prostory i možnou úpravou na komerční prostor (obchod, vinárna,…). Částečně podsklepeno.

Vytápění zajišťuje centrální kondenzační kotel (BOSH 8700i W) s regulací v každém bytě, ohřev vody boilerem (Dražice) – vše rok nové. Všechna okna jsou nová plastová, částečné zateplení. Stavební úpravy domu zajišťoval majitel, ochotně poskytne veškeré informace ke stavebně-technickému provedení, nabízí provedení či dozorování stavebních úprav, správcovství nemovitosti.

Historické okénko na závěr: ve vile Emílie sídlila za první republiky firma Bayer a Taschler, která vydávala řadu místních i oborových novin (např. Karlsbader Anzeiger v tisícových nákladech), tiskárna Alfred Bayer existovala ještě po druhé světové válce, po ní byla zkonfiskována. Babička tiskaře Bayera byla zakladatelkou tradice pečení oplatek, jeho otec, slavný architekt Alfred Bayer, pro Karlovy Vary navrhl mnoho výrazných budov a díky jeho práci získalo město svůj nenapodobitelný lehký a svěží architektonický řád. Tvořil ve stylu pozdního historismu, často používal spojení novorenesance s novobarokem - a tento styl najdeme i na naší budově.

S financováním její koupě Vám rádi pomůžeme.

Parametry nemovitosti

Cena
24 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 6. 2024
Adresa
Na Vyhlídce, Karlovy Vary
ID
0335-NP00054
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
482 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Central

Záběhlická 3156/65, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Zuzana Havelková

Zuzana Havelková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti