Prodej ubytování, Neurazy, 992 m2

Neurazy

35 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 166 800 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu a provize RK.)

Doporučené firmy v Neurazech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Exklusivně nabízíme prodej bývalého zemědělského statku z konce 19. století, nyní krásně a nadstandartně kvalitně zrekonstruovaného v areál s rekreačním a ubytovacím využitím.
Největší zájem o využití služeb tohoto zařízení je z oblasti pořádání svateb, firemních akcí, seminářů či kurzů. Areál je také možno provozovat jako penzion nebo léčebné zařízení.
Areál tvoří oplocený komplex 4 budov o celkové užitné ploše 992 m2, který je postaven na pozemcích o celkové výměře 7 223 m2. Pozemek ohraničený zděným plotem se dvěmi vstupními bránami má velikost 2 935 m2.
Nemovitost se nachází v malebném kraji v obci Klikařov v okrese Plzeň – jih, nedaleko Žinkovského rybníka a Žinkovského zámku. Je vzdálena asi 8 km od Nepomuku a 35 km od Plzně.
1. budova areálu nabízí ve dvou podlažích možnost bydlení a kanceláří. Nyní je v dispozici 4+1s dvěmi koupelnami. Celková užitná plocha je 155 m2.
2. budova je z části podsklepená a užitná plocha budovy je 178 m2. Je zde velká vstupní hala se vstupem na zahradu a galerií, společenská místnost (vinný sklípek), kuchyňka technická místnost, toaleta a ve 2.NP dva velké apartmány se samostatnými koupelnami a toaletami.
3. budova o užitné ploše 219 m2 disponuje v přízemí velkou společenskou místností s krbem a vstupem na terasu, kuchyní, koupelnou s WC a technickou místností. V 2. NP jsou 2 velké pokoje se samostatnými koupelnami a WC.
4. budova o užitné ploše 439 m2 má v přízemí společenský sál s krbem a s kapacitou 80 míst, bar, toalety, menší prosklenou společenskou místnost a keteringovou kuchyň. Se samostatným vstupem je zde také byt 2+kk. Samostatný vstup mají také kotelna a technická místnost.
Ve 2.NP a částečně v podkroví je 5 apartmánů s celkem 9 pokoji.
Celková ubytovací kapacita zařízení je až 50 hostů.
Dveře v místnostech jsou masivní dřevěné, stejně jako okna s izolačním dvojsklem.
Podlahy jsou z keramické dlažby, v některých apartmánech z masivního dřeva.
Areál má vodu z 2 vlastních vrtaných studní a odpad je sveden do 3 jímek.
Jednotlivé budovy jsou vytápěny plynovými kotli, samozřejmě s možností využití také moderních stylových krbů. 4. budova má možnost využití také kotle na dřevo.
Pro bližší informace či prohlídku kontaktujte makléře nabídky.

Parametry nemovitosti

Cena
35 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
31. 7. 2024
Adresa
Neurazy
ID
0253-NP01921
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
992 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Ambassador

Cíglerova 198 00 Praha, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Bárdoš

Petr Bárdoš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Neurazech?