Prodej rodinného domu, Bohutín, 233 m2

Bohutín

22 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 564 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Bohutíně

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji novostavbu RD, kterou můžete dokončit podle Vašich představ ve vyhledávané lokalitě Rusalka u obce Bohutín okr. Příbram. Nemovitost je dispozičně řešena: 1.N.P. zádveří, garáž (104.46 m2), pracovna, chodba, WC + sprcha, technická místnost, sklad, obývací pokoj, jídelna + kuchyň, chodba, šatna, ložnice, koupelna, wellness, WC, tj. užitná plocha celkem 439.11 m2 a obytná plocha 137.31 m2. Podkroví: Hala – galerie, chodba, koupelna + WC, pokoj, pokoj, koupelna + WC, pokoj, tj. užitná plocha celkem 209.04 m2 a obytná plocha 96.23 m2.
Dům by měl být vytápěn pomocí tepelného čerpadla (země voda) a doplňkové topení pomocí teplovzdušné krbové vložky s napojením do topného systému přes výměník a akumulační nádrž. Kanalizace je řešena svodem do domovní čistírny odpadních vod. Veřejný vodovod je zaveden na pozemku a navíc je zhotovená projektová dokumentace na svůj vlastní zdroj vody – vrt.
Dešťové vody ze střech navrhovaného domu budou svedeny do retenčních objektů s využitím na zálivku. Elektrická energie bude odebírána ze stávajícího elektropřipojení 3 x 32 A. Třída PENB by měla být dle způsobu zateplení do třídy B. Součástí domu je prostorná garáž 105 m2 s automatickým otevíráním vrat.
Dům obklopuje spousta zeleně, což potěší hlavně milovníky pěší turistiky, neboť v okolí se nachází spousta různých tras a cyklostezek.
Lokalita leží nedaleko od hlavního tahu silnice I. třídy číslo 18 mezi Příbramí a Plzní, přestože téměř sousedí ve velmi klidné oblasti v lesích poblíž bývalého sídla skladatele Antonína Dvořáka. Lokalita „Rusalka“ je vzdálena zhruba 7 kilometrů od okresního města Příbram a 2,5 kilometru od obce Bohutín. V obci je veškerá potřebná obč. vybavenost (škola, školka, koupaliště, sportoviště, dětské hřiště, restaurace, OÚ, rybník pro rybáře a koupání, fotbalové hřiště, potraviny, atd.). Vycházky, cyklostezky do nedaleké CHKO Brdy.
Prohlídky jsou možné kdykoliv po předchozí domluvě. Zajistíme pro vás také kompletní finanční servis, poradenství s hypotékou i pojištěním. Cena je včetně provize RK, obsahuje kompletní právní servis včetně advokátní úschovy a jednání na katastru nemovitostí.

Parametry domu

Cena
22 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Bohutín
ID
175-NP01466
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
648 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
553 m2
Podlahová plocha
233 m2
Plocha nemovitosti
4189 m2
Plocha zahrady
3636 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Voda
Místní zdroj vody
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Josef Petýrek

Josef Petýrek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bohutíně (okr. Příbram)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti